Zie omschrijving

Spaanse wijnen - Rioja - Ribera del Duero

Meer dan 6.000 Top kwaliteit Spaanse wijnen online beschikbaar. Levering door heel Spanje!.

Onze catalogus biedt wijnen met een breed scala aan prijzen en met een breed scala aan stijlen: klassieke en moderne wijnen, auteurswijnen, garagewijnen ... We bieden wijnen uit alle Spaanse benamingen, van de meest bekende tot de meest bescheiden, geschikt voor zowel kleine en middelgrote producenten als grote groepen wijnhuizen; wijnen uit de traditionele landbouw, maar ook, en in toenemende mate, uit de biologische en biodynamische wijnbouw.


Een ander belangrijk kenmerk van Vinissimus is onze roeping om een ??uitstekende klantenservice aan te bieden, waarbij de onpersoonlijke praktijken die zo gewoon zijn in online handel worden vermeden. Bij Vinissimus staan ??we altijd tot uw beschikking om u te helpen bij alles wat in onze handen ligt. Als u op zoek bent naar een wijn die we niet hebben, krijgen we die.

Als u, ondanks de breedte van onze catalogus, de gewenste wijn niet kunt vinden, vinden we deze en vragen we u om deze. Bovendien nemen we deze, indien mogelijk, ook op in onze catalogus, zodat andere klanten deze ook kunnen kennen en ervan kunnen genieten.

Wij helpen u bij het kiezen van uw wijnen

Onze pagina's met aanbevelingen, suggesties en onze maandelijkse selecties zijn bedoeld om u te helpen nieuwe wijnen te ontdekken, maar daarnaast staat ons team van adviseurs altijd tot uw beschikking om u te helpen bij het kiezen van uw wijnen op basis van uw smaak, voorkeuren en behoeften.
Een uitgebreide telefonische en e-mailservice-uren

Van maandag tot vrijdag, 's ochtends en' s middags, en met een breed tijdschema, houden we ons aan de verzoeken van onze klanten, telefonisch of per e-mail, in de volgende talen: Spaans, Engels, Frans, Duits en Italiaans.


Veilige en snelle aflevering

De ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgedaan, stelt ons vandaag in staat om samen te werken met een aantal van de beste logistieke bedrijven op de markt, door een flexibele bezorgservice aan te bieden voor een zeer redelijke prijs.
Wendbaarheid bij levering

De integratie van onze informatiesystemen met die van de transportbedrijven waarmee we werken, stelt ons in staat door te gaan naar elk type incident dat van invloed kan zijn op de levering van een bestelling en deze zo efficiënt mogelijk te beheren in samenwerking met onze medeverantwoordelijke partijen.

Op dezelfde manier kunnen onze klanten uw zending rechtstreeks volgen op de websites van de vervoerders, wetende hun situatie vanaf het moment dat ze onze magazijnen verlaten totdat ze op hun bestemming aankomen.
Beveiliging van de zendingen en garantie op retour

Vinissimus verzendt zijn bestellingen in een recycleerbare kartonnen verpakking die speciaal is ontworpen om de flessen te beschermen tijdens transport en om de kans op breuk tot een minimum te beperken. Bovendien zijn al onze zendingen gegarandeerd en hebben ze een verzekering tegen verlies of breuk.

Geconfronteerd met een eventuele breuk tijdens het transport, zorgt Vinissimus voor het herstel en bereidt het onmiddellijk een nieuwe zending voor. Evenzo bieden wij de mogelijkheid om een ??deel of al uw bestelling terug te sturen of te vervangen in het geval dat de ontvangen wijn niet in staat is of gewoon niet aan uw verwachtingen voldoet.

VINISSIMUS
+34 930 022****
Regio: Alle regio's
976 maal bekeken sinds 7-5-2022
Advertentienummer: 282400