Zie omschrijving

Investeer in een snel groeiende online community.

De Tinberdog online community is ontstaan uit een samenwerking tussen Nederlandse en Deense ondernemers. Tinberdog.com is recentelijk, januari 2021 online gekomen. Het aantal huishoudens dat een huisdier bezit is in 2020 enorm toegenomen. Consumenten geven steeds meer uit aan hun huisdieren, waardoor de omzet van de online huisdierproducten industrie explosief is gestegen. Europa en Noord-Amerika waren de belangrijkste regio's voor de wereldwijde productie van huisdierproducten. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk waren beide goed voor een aandeel van 4,9 procent van de wereldwijde markt voor huisdierproducten in 2020.


Investeren.
Om tegemoet te komen aan de snel toenemende groei van de Tinberdog online honden community, plus het bezit van Tinderdog.com, Tindercats.com en Tinbercats.com domeinen die de community versterken.  Tinberdog actief is op
Instagram, plus de toevoeging met een webshop voor de verkoop van honden accesoires en producten (Sept. 2021), zijn wij om de groei en marktpositie te versterken voor Tinberdog.com, op zoek naar investeerder(s). Een gedetailleerd Pitch deck met projectinformatie, ROI, onderneming details, etc. wordt op verzoek toe gestuurd. Hoog rendement op uw investering. ROI binnen 2 jaar. Beperkt aantal aandelen verkrijgbaar.

Voor meer informatie, contacteer ons.Málaga - Amsterdam - Kopenhagen.Regio:
155 maal bekeken sinds 29-9-2021
Advertentienummer: 304520