Zie omschrijving

Investeer in een snel groeiende online community.

De Tinberdog online community is ontstaan uit een samenwerking tussen Nederlandse en Deense ondernemers. Tinberdog.com is recentelijk, januari 2021 online gekomen. Het aantal huishoudens dat een huisdier bezit is in 2020 enorm toegenomen. Consumenten geven steeds meer uit aan hun huisdieren, waardoor de omzet van de online huisdierproducten industrie explosief is gestegen. Europa en Noord-Amerika waren de belangrijkste regio's voor de wereldwijde productie van huisdierproducten. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk waren beide goed voor een aandeel van 4,9 procent van de wereldwijde markt voor huisdierproducten in 2020.


Investeren in aandelen. ROI voorzien binnen 24 maanden*.
Om tegemoet te komen aan de snel toenemende groei van de Tinberdog online honden community, de Tinberdog (en Tinderdog) marktplaats, social media kanalen zoals Facebook,
Tinberdog op Instagram, plus de uitbreiding met een webshop (aug. 2021), zijn wij op zoek naar investeerder(s). Een gedetailleerd Pitch deck met projectinformatie, ROI, onderneming details, etc. wordt op verzoek toe gestuurd. *Gebaseerd op historie en bestaand netwerk. Beperkt aantal aandelen verkrijgbaar.

Contacteer ons.Málaga - Amsterdam - Kopenhagen.Regio:
93 maal bekeken sinds 29-6-2021
Advertentienummer: 304520