Zie omschrijving

Investeerders. Voor de uitbreiding met Tinberdog.nl ...


Pandamie 2021/2022

Tinberdog, gemaakt voor honden liefhebbers.

Over Tinberdog.com 
Het aantal huishoudens dat huisdieren bezit, is tijdens de pandemie enorm toegenomen en zijn consumenten zijn meer en meer gaan uitgeven aan hun huisdieren. Tinberdog.com biedt een online netwerk, dat gespecialiseerd is in alles wat met honden te maken heeft. Online uitbreiding met de Nederlandse Tinberdog.nl staat gepland voor eind January 2022.

Het grootste deel van de wereld bezit huisdieren; met Honden aan de top!


02/2022 Scale-Up, uitbreiding met Tinberdog.nl
Tinber Network EU, SL holding is een ondernemening, welke wordt gemanaged door Nederlands en Deense ondernemers en is sinds 2006 online actief, met een populaire Nederlandse marktplaats en Forum voor Nederlanders en Vlamingen in Spanje. Daar wordt binnekort Tinberdog.nl aan toegevoegd,  een marktplaats welke zich richt op een niche markt van +/- 3 miljoen nederlandstalige honden bezitters. Tinberdog is sinds Juni 2021 met succes actief op Instagram. 

Pet market in Europe - statistics & fact

   


Voor de uitbreiding van Tinberdog.nl naar de Nederlandse markt met ca. 3 miljoen honden bezitters, is TINBER NETWORK EU, SL op zoek naar investeerders.
Voor meer informatie, neem contact op.


TINBER NETWORK EU, SL

Tinberdog.com -Tinberdog.com - Tinberdog.nl - Tinderdog.nl - Tinberdog.de - Tinberdog.com - Tindercats.nl - TInbercats.nl - Tinbercats.com - Tindercats.com


Regio:
402 maal bekeken sinds 6-1-2022
Advertentienummer: 304520