Op aanvraag

MIIX Agency – Hét Nederlandstalige marketingbureau aan de Costa

Over MIIX
Wij zijn MIIX, een full-service marketingbureau voor verschillende ondernemers in Nederland en Spanje. Service en kwaliteit staat bij ons centraal en we zijn erg betrokken bij onze klanten. Hun doelen zijn onze doelen en samen gaan we ervoor om deze te bereiken. We hebben diverse specialisten op het gebied van marketing, design en strategie in huis waardoor we diensten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden.

 

Waarom MIIX?

Door onze unieke bedrijfsstructuur kunnen we een compleet pakket marketingdiensten van hoge kwaliteit aanbieden voor aanzienlijk lagere prijzen dan reguliere marketingbureau's. Samen met onze verschillende specialisten zorgen wij voor dat de kwaliteit van het afgeleverde werk hoog blijft en dat we gelijktijdig aan meerdere opdrachten voor jouw bedrijf kunnen werken. Bij MIIX heb je altijd contact met één vaste contactpersoon waardoor het overzichtelijk blijft.

 

De mogelijkheden

Bij ons kun je terecht voor alles rondom je marketing. Hieronder een aantal van onze diensten op een rijtje:

- Social media management

- Online advertising (via Google, Facebook, Instagram en YouTube)

- Web design

- Graphic design

 

Contact

Laten we eens praten over jouw uitdagingen en doelen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen!

+316 280 77****
Regio:
181 maal bekeken sinds 24-11-2021
Advertentienummer: 304732