Zie omschrijving

PREMIER LAW - Juridische diensten in Spanje

Premier Law werd opgericht door Belén Cepero in de Zuid-Spaanse stad Málaga in 1993 en is sinds 1995 gevestigd in het zonnige Marbella aan de Costa del Sol. Sindsdien biedt ons team deskundig juridisch advies op het gebied van onroerend goed, vennootschapsrecht, belastingen, erfrecht en familierecht.

De filosofie van ons kantoor is gebaseerd op drie fundamentele pijlers: integriteit, betrokkenheid en professionaliteit. Dankzij deze drie waarden en ons hooggekwalificeerd team verlenen wij onze internationale cliënten dagelijks uitzonderlijke diensten. Als gevolg daarvan werd in 2005 Premier Law bekroond met het ISO 9001-kwaliteitscertificaat en heeft het recentelijk de prestigieuze 2020-award "Boutique Property Law Firm of the Year" gewonnen.

Málaga, Marbella en de Costa del Sol in het algemeen zijn al enkele jaren een populaire locatie voor buitenlanders die willen verhuizen. Niet alleen is deze zonnige zuidelijke kustlijn van Spanje een ideale plek om te wonen, maar veel bedrijven kiezen er nu voor om hun internationale hoofdkantoor hier te vestigen.
Premier Law heeft een meertalig team van juridische professionals met uitgebreide ervaring in de omgang met overzeese cliënten, wat betekent dat of uw moedertaal nu Engels, Frans, Russisch of een andere taal is, wij dit zullen opvangen.

We zijn er trots op dat we een service op maat bieden aan elke individuele cliënt, van begin tot eind, en in ruil daarvoor hebben we een groot aantal zeer loyale cliënten opgebouwd. Teamwerk en aandacht voor detail zijn essentiële onderdelen van ons werk en we streven er altijd naar om zoveel tijd aan elk individueel geval te besteden als nodig is.

Met andere woorden, als u op zoek bent naar een van de meest vertrouwde advocatenkantoren aan de Costa del Sol, is Premier Law uw beste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en laat ons u helpen het meeste uit ons mooie land te halen!

 

(+34) 952 76 4****
Regio:
375 maal bekeken sinds 15-9-2021
Advertentienummer: 303733