Prijs: Zie omschrijving

Vindt uw droomwoning aan de Costa Blanca zuid via ons!

Nederlandse Makelaar C&C Inmoasesores aan de Costa Blanca (regio Alicante)

Bekijk onze website www.cycinmoasesores.com voor ons volledige aanbod.

En www.nieuwbouw-costablanca.nl voor alle nieuwbouw projecten.

C&C Inmoasesores is een Nederlands makelaarskantoor gevestigd in Guardamar del Segura en Lo Pagan. Inmiddels al weer meer dan 14 jaar actief in de Spaanse onroerend goed markt. C&C Inmoasesores is een familiebedrijf, waarbij de service altijd op nummer één staat. Zowel de verkoop als verhuur van woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida wordt door ons verzorgd. Maar daarnaast ook vele andere diensten en servicen. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende belangrijke zaken in Spanje : N.I.E nummers, Resident worden van Spanje, het regelen van internet en of Nederlandse TV, onderhoud aan uw woning, schoonmaakdiensten, verhuizingen, renovaties, zwembad onderhoud en nog veel meer.... Een hypotheekaanvraag of financiering kan ook via ons, we werken samen met meerdere grote banken in Spanje en zorgen altijd voor de beste offerte(s). Uiteraard helpen we u ook bij dit hele proces in het Nederlands.

C&C Inmoasesores biedt de meest gevarieerde huizen aan in de Costa Blanca en Costa Cálida (Spanje) tegen de beste prijzen. Ons aanbod bestaat onder andere uit appartementen, villa's, rijtjeshuizen, woningen, penthouses, bungalows en commerciele panden. U kunt van ons altijd de beste service vanaf het begin tot het einde verwachten. Maar ook na de verkoop bent u nog altijd van harte welkom op ons kantoor. Er zijn vele klanten van ons die dit kunnen bevestigen. En hebben nog altijd contact jaren na de aankoop! Bij het kopen van een woning zijn namelijk vele zaken erg belangrijk. Naast de woning en de omgeving moet u ook denken aan de financiele kant, de documentatie, de Spaanse wet, de controles van schulden, de certificaten en vergunningen en nog veel meer! Wij ondersteunen u vanaf het begin tot het eind en zorgen ervoor dat alles netjes in orde is. Er vindt nooit een overdracht bij ons plaats indien de papieren niet correct zijn! U bent uiteraard ook altijd vrij om eigen advocaat in handen te nemen om alles voor u te regelen.

C&C Inmoasesores biedt al huurwoningen aan vanaf € 350,- per maand en koopwoningen vanaf € 45.000,- Ook bieden wij de mogelijkheid aan tot een huurkoop-woning en hypotheken die wel oplopen tot 80%! (Let op : huurkoop is niet geldig voor alle huizen, maar een select aanbod) Bent u er nog niet klaar voor om een woning aan te schaffen? Maar wilt u toch een lange tijd verblijven in Spanje? Geen probleem! Wij bieden ook huurwoningen aan tot wel 10 jaar! Neem contact met ons op en wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft.

Ook als u geïnteresseerd bent in het verkopen of het verhuren van uw eigen woning in Spanje kunt u bij C&C Inmoasesores terrecht. Hierover zullen wij u informeren en de beste mogelijkheden vinden om uw woning aan te bieden op de Spaanse huizenmarkt. Wij bieden u ook speciale promotiepakketten om uw woning mogelijk sneller te verkopen. We maken graag eerst even met u een afspraak op ons kantoor om over uw woning te spreken. Foto’s van uw woning stellen wij ook erg op prijs. Uiteraard maken wij vervolgens onze eigen professionele fotoreportage en documentatie van de woning.

Uw email wordt altijd beantwoord binnen een aantal uur (tijdens de werkdagen) U kunt nu ook gebruik maken van onze Live Chat rechtsonderaan op onze website. Verder kunt u ons uiteraard bereiken via : Telefoon, Mobiel, Whatsapp en Email.

 

Geen reactie gehad op uw email binnen één werkdag? Wellicht is er dan iets fout gegaan! Bel ons aub even of stuur ons een berichtje per Whatsapp. Hartelijk dank!

 

C&C Inmoasesores S.L.U en NCB (Nieuwbouw)

Kantoor 1

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca (Alicante) Spanje

 

Kantoor 2

Calle Campoamor, 23B

30740 Lo Pagan

Costa Cálida (Murcia) Spanje

Spanje:
+34 965 067 334 (Kantoor)
+34 648 729 304 (Mobiel)

+34 635 743 751 (Mobiel en Whatsapp)

Directe live chat kan ook via onze websites.

E-mail adres : [email protected]
E-mail adres : [email protected]


Woning kopen in Spanje, Woning huren in Spanje, Huis kopen in Spanje, Huis huren in Spanje, Woning kopen aan de Costa Blanca, Woning huren aan de Costa Blanca, Woning huren lange termijn Spanje, Woning huren lange termijn Costa Blanca, Lange termijn huur Spanje, Lange termijn huur Costa Blanca, huis huren lange termijn Spanje, Appartement kopen in Spanje, Appartement huren in Spanje, Villa kopen in Spanje, Villa huren in Spanje, Penthouse kopen in Spanje, Penthouse huren in Spanje, Appartement kopen aan de Costa Blanca, Appartement huren aan de Costa Blanca, Villa kopen aan de Costa Blanca, Villa huren aan de Costa Blanca, Makelaar Costa Blanca, Makelaar Spanje, Nederlandse makelaar Spanje, Nederlandse makelaar Costa Blanca, Makelaar Guardamar del Segura, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela Costa, Orihuela, Rojales, Benijofar, Alicante, La Mata, Santa Pola, Benimar, Woning kopen aan de Costa Cálida, Woning huren aan de Costa Cálida, Woning huren lange termijn Costa Cálida, San pedro del Pinatar, Lo Pagan, San Javier, Los Alcazares, Murcia, Sucina, Nederlandse makelaar Costa Cálida, Villa kopen Costa Cálida, Huis kopen Costa Cálida, Appartement kopen Costa Cálida, Makelaar Costa Cálida

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303692