Attributes

Bedrijven Horeca te koop
€ 89.500

TE KOOP OVERNAME Juweeltje van een Restaurant Le Boulevard.

03513  Albir Juweeltje van een Restaurant Le Boulevard.

Dit restaurant in werkelijk een juweel, voor een leuk horeca stel met een groot horeca hart, die een mooie draaiende zaak in de zon wil overnemen en beginnen, dit is echt een Juweel onder de zon en sleutel klaar.

Het bevindt zich op de meest prominente locatie in Albir aan een doorgaande weg naar het strand, en boulevard aan de droge rivier, de Playa is 50 meter van u vandaan.

Albir is een middelgrote stad, net onder Benidorm.

Het geheel is netjes en compleet ingericht alles is in 2018 vernieuwd, van nieuwe toiletten incl. een invalide toilet, keuken apparatuur gedeeltelijk vernieuwd en in het restaurant zijn alle tafels en stoelen en tafel linnen vernieuwd, en alles voldoet aan de strenge gestelde eisen van deze tijd en heeft binnen ruimte voor ca. 45 gasten, ook zit er een mooi nieuw terras aan vast waar er ook nog 20 gasten kunnen genieten van dit fenomenale concept.

Alle vergunningen zijn aanwezig en alles voldoet aan de gestelde eïssen van hedendaags u neemt een draaiende zaak over met al diversen reserveringen, om zo de winter en voorjaar door te komen, en al gegarandeerd voor vaste omzet.

Huidige eigenaar heeft deze zaak nieuw opgezet en 15 jaar gerund en doet hem in de verkoop omdat hij een nieuwe uitdaging wil aangaan, daarom noemen wij dit ook een Juweel van een zaak, met een super leuke klanten kring die door iedereen met een horeca hart kan worden gedraaid! De huurovereenkomst is zo dat u ten alle tijden recht op koop heeft van het pand wanneer u het uitkomt, en dit maakt het ook bijzonder, ook zijn er onder het pand 2 privé parkeer garage meegenomen deze vallen buiten de huurprijs.

Het restaurant heeft een late avond exploitatie, de huidige eigenaar doet alleen in de avond en 5 dagen per week zijn Restaurant open, en huidige eigenaar doet niets met sociale media daar ligt dus nog enorm veel te halen, waardoor er veel meer uitgehaald kan worden als deze ook nog lunch zal gaan draaien, wel lopen de reserveringen van een wachttijd van 14 dagen om te komen genieten in dit juweeltje van een restaurant, met een mooi concept, de gasten die komen reserveren zijn Noors, Scandinavisch, Nederlanders en Belgen.

 Een solide omzet al jaren en een lage huur en lage kosten! 

#costablanca #emigreren #spain #tekoop #forsale #forrent #overname #acquisition #hospitality #invest #investeren #horecaprijzen #horeca #foodtruck #koffiezaak #lunchroom #restaurant #cafetaria #cafe ?#hospitality #invest #investeren #tekoop #forsale #forrent #overname #acquisition

 

Pablo Bosqeu
003185060****
Regio: Alle regio's
586 maal bekeken sinds 4-9-2020
Advertentienummer: 303340