Huizen Huis lang termijn verhuur Advertentie 303684

Woonruimte90m2
Slaapkamers3
Prijs800
Badkamers2

Prachtig huis te huur voor lange termijn, zo goed als nieuw

Deze prachtige 3 slaapkamer 2 badkamer woning is gelegen in La Marina, urbanisatie San Fulgencio. Gelegen op een prachtige hoek met vrij uitzicht over een groot gebied. Tevens is het gelegen een prachtig onderhouden complex met gezamenlijk zwembad. Vooral rust en privacy zijn hier belangrijk. Een buurt met verschillende nationaliteiten waar iedereen een oogje in het zeil houdt.

De woning zelf is prachtig gelegen betreft de orientatie, het uitzicht en een hoekwoning. Parkeren is mogelijk op eigen oprit en tevens zijn er zo'n 200 parkeerplaatsen vlak naast het complex. Heel belangrijk om te weten, u heeft in dit gebied wel een auto nodig! Ook al is de afstand naar de voorzieningen maar heel kort (minder dan 3 minuten) en minder dan 5 minuten naar het strand.

Aan het huis is van alles gedaan en heel veel vernieuwd. Zo is er geverfd, nieuwe meubels, nieuw apparatuur, alle airco's gecontroleerd, nieuwe modern boiler met 2 tanken, nieuwe wasmachine, nieuw bestek, beddengoed etc. Helemaal leefklaar, u hoeft alleen maar uw privé spullen mee te nemen!

CYCINMOASESORES
+3464872****
Regio:
1051 maal bekeken sinds 9-5-2021
Advertentienummer: 303684