Huizen Huis lang termijn verhuur Advertentie 303895

Woonruimte90m2
Slaapkamers3
Badkamers2
Prijs: Zie omschrijving

Mooie 3 slaapkamer 2 badkamer hoekwoning Ref: 1112

Mooie 3 slaapkamer 2 badkamer hoekwoning
Ref: 1112

Deze leuke hoekwoning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en is gelegen op een ruim privé plot in een urbanisatie net buiten Los Montesinos. De urbanisatie is zeer bekend bij de meeste mensen in het gebied en er zijn verschillende winkels en restaurants. Onder andere een grote supermarkt. Het is een rustig gebied zonder doorgaande wegen. Tevens is er naast de privé buitenruimte een leuk gezamenlijk zwembad op nog geen minuut afstand.

De woning beschikt over 3 terrassen en het hele plot is betegeld. Er is altijd wel een plekje in de zon of schaduw. In het huis zijn 3 airco units aanwezig. Op de begane vloer heeft men : de woonkamer, eethoek, keuken (met deur naar het terras), één slaapkamer en één badkamer met douche. Op de eerste verdieping heeft men twee slaapkamers en één badkamer met ligbad. Nog één trap naar boven u bevindt zich op het ruime dakterras met een mooi uitzicht en meerdere orientaties. Uw auto kunt u altijd voor de deur parkeren of op eigen terrein.

De woning is volledig ingericht. Het enigste wat ontbreekt is een moderne TV en satelliet ontvanger. Internet kan ook zo geregeld worden indien u dat wenst. Huisdieren zijn toegestaan, roken liever buiten de woning. Meer informatie per email of telefoon beschikbaar.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303895