Huizen Huis lang termijn verhuur Advertentie 304142

Woonruimte130m2
Slaapkamers3
Badkamers2
Prijs: Zie omschrijving

Ref: 730 3 Bedroom 2 bathroom house in Guardamar

Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 130m2 en het terras is 20m2. Gelegen op een absolute toplocatie. Op loopafstand van alles. Het strand is op slechts 300 meter afstand. Ruim privé terras met luifels. Voor de deur zijn parkeerplaatsen. Gelegen in een complex met gezamenlijk zwembad, en gezamenlijk binnenplein. Via het terras komt u direct binnen in de woonkamer. Ingericht met 2 banken en een eettafel. Grote aparte keuken ook met eettafel. Naast de keuken is een aparte wasruimte. Op de eerste verdieping ; 2 slaapkamers en een badkamer. Ook is er nog een aparte kamer (werkruimte of opslag). Op de bovenste verdieping is de masterbedroom met 2 aparte bedden + badkamer en suite.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. En indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 304142