Huizen Huis te koop Advertentie 282552

Prijs: € 130.000

Mooi penthouse in Formentera del Segura met een groot terras

REF 999 : Prachtig penthouse met een enorm privé terras en vrij uitzicht!

Dit penthouse beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en is volledig aangepakt! Bijna niets is meer zoals de originele bouw. Origineel was het een 3 slaapkamer 2 badkamer penthouse. Men heeft 1 slaapkamer uitgebroken om een ruime woonkamer te maken naar Nederlandse maatstaven. Alles wat u op de foto’s ziet is inclusief, behalve de privé spullen. Het is gelegen in een complex met gezamenlijk zwembad, gezamenlijk dakterras en een privé parkeerplaats in de garage van het gebouw.

De woonoppervlakte bedraagt 70m2 en de oppervlakte van het terras is 79m2. Het is gelegen in een hoek wat zorgt voor veel privacy en een prachtig ruim open uitzicht over de omgeving. De huidige eigenaar heeft een flinke investering gedaan in het overdekken van het terras door middel van zonneschermen, een mooie glazen pui voor de wintermaanden die open en dicht kan, zonnenschermen aan de voorkant voor extra privacy. Verder is het terras voorzien van extra opslagruimte, goede kwaliteit meubels, lounge set, planten, lampen etc. Werkelijk een prachtige uitbreiding van uw binnenruimte.

Het is gelegen in Formentera del Segura. Een dorp dichtbij de plaatsen Benijofar en Rojales. In deze twee genoemde plaatsen vindt u vele Nederlanders en Nederlandse winkels. Tevens zijn er ieder jaar ook erg leuke feesten en optochten gedurende het zomerseizoen. Formentera del Segura zelf is een rustig dorp. Toch zijn alle basisvoorzieningen er aanwezig : Supermarkt, apotheek, slager, restaurantjes, cafetarias, speeltuinen en sportvelden voor de kinderen en u kunt eindeloos wandelen rondom de rivier genaamd de ‘Segura’. Formentera ligt aan de toegangswegen naar Guardamar del Segura (waar de stranden zijn, ongeveer 10 minuten), Orihuela, Murcia, Torrevieja, Alicante etc. Een erg centrale locatie.

Slaapkamers : 2

Badkamers : 2

Keukens : 1

Woonkamers : 1

Gemeubileerd : Ja

Parkeren : garage plaats

Verdiepingen : 0

Verdieping : 3

Vliegveld : 30 minuten

Strand :  10 minuten

Centrum : 0.3 km

Opp. Bebouwd : 70.00 m2

Opp. Terrassen : 79.00  m2

Gezamenlijk zwembad

Airconditioning

Garage plaats

Vrij uitzicht

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 999, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 282552