Huizen Huis te koop Advertentie 288675

Prijs: € 107.000

HELAAS DEZE WONING IS AL VERKOCHT, OP ZOEK NAAR DEZELFDE?

REF 967 : Erg mooie woning gelegen op het zuiden, deel gerenoveerd, top onderhouden!

Deze prachtige woning beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het is gelegen volledig op het zuiden en beschikt over 3 terrassen. De woning is gebouwd in 2004 maar is echt super onderhouden en deels gerenoveerd, zoals onder andere de badkamer en het schilderwerk! Tevens is echt alles up-to-date zoals de keuken met alle voorzieningen : koelkast, oven, wasmachine, vaatwasser etc. In de woonkamer staat mooie meubilair en ee nieuwe TV. Daarnaast is er ook airconditioning in de woonkamer en slaapkamer. Naast airconditioning beschikt deze woning ook over centrale verwarming.

Beide slaapkamers hebben grote inbouwkasten met voldoende opslagruimte. Zowel de woonkamer als beide slaapkamers beschikken over satelliet TV. Internet is ook geen enkel probleem in deze woning. Met dank aan de twee grote zonnenschermen kunt u zelf kiezen wanneer u lekker wilt genieten van de zon. Er is ook een ruim overdakt terras, deze kan ook dienen als parkeerplaats voor uw auto. Boven heeft u een ruim terras bij de slaapkamer, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Dit is een afgesloten straat alleen voor residenten. Dus nooit last van doorgaand verkeer. Uiteindelijk is het nog belangrijk om te melden dat u een ‘tuin’ heeft rondom de woning en opslagruimte aan de achterkant van het huis. Deze huizen staan allemaal los van elkaar.

Het is gelegen in Ciudad Quesada in een rustige omgeving in de heuvels. Het gaat hier om een privé straat van de urbanisatie, eindeloos genieten van het weer en de open omgeving! Parkeren kan altijd voor uw eigen deur of op de oprit. De afstand naar het strand bedraagt zo’n 10 minuten met de auto. Naar de dichtstbijzijnde voorzieningen is ongeveer 5 minuten.

Slaapkamers : 2

Badkamers : 2

Keukens : 1

Woonkamers : 1

Gemeubileerd : Volledig

Parkeren : Oprit

Verdiepingen : 2

Vliegveld : 32 km

Strand : 8 km

Centrum : 3 km

Opp. Bebouwd : 90 m2

Opp. Terrassen : 40 m2

Opp. Plot :  120 m2

Gezamenlijk zwembad

Airconditioning

Centrale verwarming

Prachtig uitzicht

Top conditie!

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 967, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 288675