Huizen Huis te koop Advertentie 298623

Prijs: € 184.000

Schitterend PENTHOUSE op het zuiden met volledig zeezicht

REF 1053 : Prachtig penthouse op het zuiden en met zeezicht  € 184.000

Dit prachtige penthouse beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 84m2. Maar door de zeer goede lay-out van de woning lijkt het een stuk ruimtelijker! Er zijn grote ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Tevens zorgt dit er ook voor dat de woning in de wintermaanden heel aangenaam is wat betreft de temperatuur. Zomers hoeft u zich ook geen zorgen te maken want er zijn zoveel ramen die allemaal open kunnen, dit zorgt voor een lekker briesje van zee. Tevens is er in de woning ook een mobiele airco-unit. Die kan men naar iedere kamer verplaatsen.

Bij binnenkomst in de woning heeft u gelijk aan de linkerhand de keuken. Een vrij compacte keuken, maar wel voorzien van alle basis benodigdheden. Wat leuk is dat men vanuit de keuken direct de woonkamer in kan kijken. De woonkamer zelf is voor Spaanse begrippen zeer ruim. Dit penthouse wordt verkocht inclusief alle meubels die u op de foto´s ziet. Op het zelfde niveau als de woonkamer en keuken vindt u ook de master bedroom, de badkamer met ligbad en een tweede slaapkamer. Beide slaapkamers beschikken over inbouwkasten en ramen (met zeezicht!). Vervolgens gaan we met de trap naar boven (ongeveer 15 treden). Hier is slaapkamer nummer 3 en een badkamer met douche. Tevens is er hier ook nog een inbouwkast.

De woning is gelegen op het zuiden wat het zeer aantrekkelijk maakt. Het privé terras is 35m2 en biedt echt een schitterend uitzicht over de kust, strand maar ook over La Mata zelf! Het is gelegen in een complex erg dichtbij de duinen en het strand van La Mata. Eingelijk net aan de buitenrand van het dorp. Er is hier absoluut geen spraken van overlast, daarmee wordt bedoeld een drukke doorgaande straat, vele mensen op straat etc.

La Mata is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen op loopafstand. Het strand is er prachtig en zeer groot vergleken met bijvoorbeeld Torrevieja. Men kan er ook goed wandelen en fietsen indien gewenst. Er is een groot natuurpark met verschillende wandelpaden, fietspaden en riviertjes. En erg fijne omgeving voor mensen die niet van massa toerisme houden! La Mata heeft zo´n 1400 inwoners.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van La Mata : Guardamar del Segura, Rojales, Benijofar en vele meer maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen enkele tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

Slaapkamers : 3

Badkamers : 2

Verdieping : 5

Gemeubileerd : Ja

Bergruimte : Ja, in de woning

Terassen : 1

Vliegveld : 37 km

Centrum : 0.1 km

Strand : 0.1 km

Opp. Bebouwd : 84 m2

Opp. Terras : 35 m2 ZUIDEN

Zwembad : Gezamenlijk buiten

Zonneschermen

Mobiele Airco unit

Lift

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 1053, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 298623