Huizen Huis te koop Advertentie 303650

Woonruimte146m2
Prijs229.000
Slaapkamers3
Badkamers2

TOP woning met privé zwembad en veel privacy, grote tuin!

Deze prachtige villa biedt eigenlijk alles wat u nodig heeft om in Spanje te kunnen genieten! Het is een ruime gelijksvloerse villa van 146m2 bebouwd op een privé terrein van 2090m2 wat volledig omheind is. Het plot is grotendeels onderhoudsvrij. Er is een privé zwembad gelegen naast de woning op de zuidkant, tevens is hier een zonnescherm gemaakt. Aan de achterkant van de woning staat een privé garage met automatische deur. Tevens is de ingangspoort van het pereceel ook automatisch.

Ondanks dat het een villa is gelegen in de ´campo´ het platteland zoals men dat ookwel noemt, is het toch voorzien van alle basisvoorzieningen zoals vaste aansluiting op water, elektra, afvoer en tevens is hier gewoon internet en telefonie mogelijk. TV gaat via de schotel op deze locatie. De woning is ruim van opzet en alle kamers zijn groot. Tevens is er veel natuurlijke lichtinval en ventilatie. Ideaal is het terras aan de voorkant van de woning. Hier kunt u optimaal genieten in de schaduw, maar in de wintermaanden is dit de perfecte zonnetuin. Alles kan worden opengezet en weer dichtgemaakt doormiddel van de schuiframen. Ook zijn er overal in de woning horen (vliegengordijnen) voor de ramen.

De woning is in zeer goede staat, en echt een ideaal object voor iemand die houdt van rust en privacy. Hier en daar is er wat klein werk nodig, zoals schilderen etc. Maar absoluut geen grote klussen.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303650