Huizen Huis te koop Advertentie 303899

Woonruimte95m2
Prijs00
Slaapkamers2
Badkamers2

Mooie 2 slaapkamer moderne duplex in Guardamar Ref: 1102

Mooie 2 slaapkamer moderne duplex in Guardamar
Ref: 1102

Deze woning beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer en 1 toilet. Ten opzichte van de standaard woning in dit complex is er flink wat aangepast aan deze woning. Het balkon aan de voorkant is samengetrokken met de woonkamer, waardoor de woonkamer nu dus een flink stuk ruimer is. Op iedere verdieping zijn vele ramen, waardoor dus veel natuurlijke lichtinval. Origineel waren er op de 1e verdieping 2 badkamers, hier is 1 ruimere badkamer met inloopdouche van gemaakt. Beide slaapkamers beschikken over grote inbouwkasten.

De woning is volledig gemeubileerd en alle apparatuur is inclusief. Het is gelegen volledig op het zuiden. Het is een vrij luxe, moderne woning uit 2013 waarbij alles nog in zeer goede staat is. De tweede verdieping is een groot dakterras met kleine buitenkeuken. Een deel is open en een deel met afdak. Hier kan men altijd genieten! Mooi zeezicht aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. Het complex beschikt over een gezamenlijk zwembad. Tevens heeft deze woning een privé opslagruimte en parkeerplaats in de kelder.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardama del Segura : La Mata, Torrevieja, Santa Pola, La Marina, Rojales, Benijofar, Quesada en natuurlijk kent de Costa Blanca ook de grote steden aan de kust : Alicante, Altea, Benidorm en het is ook slecht 40 minuten rijden naar Mar Menor! Met de auto bent u overal binnen een paar tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurparken, Waterparken, Attractiepark voor de kids (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen huren etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303899