Huizen Huis te koop Advertentie 304135

Woonruimte141m2
Prijs00
Slaapkamers4
Badkamers2

Ref: 850 Townhouse op 200 meter van het strand

Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is inclusief meubels en witgoed apparatuur. Het is gelegen net buiten Guardamar centrum, in de urbanisatie Moncayo.Unieke locatie op slechts 100 meter van het strand. Er is een gezamenlijk zwembad aanwezig in het complex en de woning beschikt over een ondergrondse parkeerplaats.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners. Het centrum is zeer gemakkelijk te bereiken met de fiets of auto. Lopen vanaf de woning locatie is ook mogelijk maar dat is ongeveer 15 á 20 minuten.

Op korte afstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 304135