Huizen Huis te koop Advertentie 305016

Woonruimte90m2
Prijs113.500
Slaapkamers3
Badkamers2

Ref: 751 3 Bedroom Duplex Guardamar.

3 Bedroom Duplex Guardamar.

Let op deze woning ligt niet in Guardamar centrum, maar de urbanisatie Moncayo. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen in een prachtig complex met 2 ruime zwembaden. Groene omgeving met veel fruitbomen en natuur. Deze woning heeft maar liefst 5 terrassen : Eén aan de voorkant van de woning (ingang), één aan de achterkant van de woning bij de keuken, één terras bij de master bedroom en twee dakterassen. De woonoppervlakte van 90m2 is verdeeld over 3 verdiepingen. Witgoed apparatuur blijft staan en meubels worden grotendeels meegenomen.

De aansluiting naar de doorgaande wegen is perfect. Via deze wegen kunt u gemakkelijk naar Guardamar centrum, Torrevieja, Alicante etc. In de urbanisatie zelf is ook een restaurant en een kleine supermarkt. Ook is er een busstop.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 305016