Huizen Finca te koop Advertentie 305646

Woonruimte80m2
Slaapkamers2
Badkamers1
Prijs65.000

***Mooie landelijke woning slechts 65.000 €***

***Mooie landelijke woning slechts 65.000 €***

Dit is een juweeltje! Volledig privé met prachtig uitzicht over de Almanzora vallei en er is een olijfgaard in productie en 10.000 vierkante meter grond in tso een leuk inkomen ook.

Het huis is eigenzinnig in die zin dat er een keuken en woonkamer is die de tweede slaapkamer zou kunnen zijn en dan ga je via de voordeur naar de slaapkamer en badkamer, dus een beetje herconfiguratie zou een voordeel kunnen zijn.
Er is een grote buitenzitplaats met een metalen dak dat kan worden afgesloten, dat zou een enorm verschil maken.
Naast het huis, dat in topconditie verkeert, is er een enorme werkplaats die weerbestendig is en die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een zelfstandige eenheid met één slaapkamer.

Een andere manier om ruimte toe te voegen is om er bovenop te bouwen en te genieten van het spectaculaire uitzicht, er is al een soort zolderruimte, dus het zou gewoon betekenen dat je de hoofdhoogte een beetje moet vergroten, wat gemakkelijk nog een slaapkamer en een badkamer oplevert.

Veel potentieel op deze zeldzame locatie!

Er is irrigatie naar de olijfgaard, er zijn ook veel wijnstokken en een paar vijgenbomen. De perfecte plek voor een klein bedrijf, er zijn ook kippenhokken.

Privé toegang tot het terrein en slechts vijf minuten rijden van de stad of twintig minuten lopen.

De zeer grote stad Baza ligt op slechts twintig minuten rijden, de kust en de luchthaven van Almeria op slechts een uur als u de bergroute gebruikt die snel is en barrières heeft zodat u onderweg van het uitzicht kunt genieten.

Spanish Inland Properties
+3466225****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305646