Huizen Huis te koop Advertentie 305640

Prijs80.000
Slaapkamers3
Badkamers2

Heerlijke, volledig gerenoveerde grotwoning met 3 slaapkamer

Deze mooie grotwoning is sympathiek verbouwd met grotachtige planken en deuropeningen, houten balken en rustieke lichtkappen. Alle nutsvoorzieningen zijn aangesloten en internet is mogelijk.

U komt binnen in de open keuken/woonkamer en achter de woonkamer is een hal die leidt naar twee tweepersoonsslaapkamers (waarvan één met inbouwkasten) en een badkamer.

Links van de entree is een bijkeuken met de wasmachine en boiler etc. en een trap die leidt naar een grote slaapkamer met ensuite badkamer en een ruim zonneterras (ideaal voor tafel en stoelen of ligbedden), met uitzicht op het dorp en de bergen. Deze slaapkamer heeft airconditioning en inbouwkasten.

Er zijn ventilatoren aan de achterkant van de grot in de badkamer en slaapkamers voor een goede luchtstroom en de gekleurde glasblokken in de muren laten ook licht door.

De patio is ruim en omheind en heeft een grote pergola. Er is een handgebouwde barbecue met een betegeld werkblad aan weerszijden en diverse opslagruimtes voor hout enz. De toegang is uitstekend en er is parkeergelegenheid buiten de straat.

Verdere foto's zijn beschikbaar.

Het is slechts 10 minuten lopen naar de voorzieningen in het dorp, waaronder een gemeentelijk zwembad dat in de zomermaanden geopend is, kleine supermarkten, twee parken, bars, een hotel, een school, een dokterspraktijk, enz.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Granada op slechts 1.30 uur rijden, gevolgd door Almeria, Murcia, Alicante en Malaga.

Er zijn strandgebieden en warmwaterbronnen bij het Negratinmeer op slechts 45 minuten rijden en de kust ligt op ongeveer 1.30 uur rijden.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Video

Spanish Inland Properties
+3466225****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305640