Huizen Huis te koop Advertentie 305650

Prijs140.000
Slaapkamers4
Badkamers3

Attributes

Country view

Ruime grotwoning met enorme patio 140.000 euro!!!

Deze lichte en luchtige grotwoning zal gewoonweg prachtig zijn als hij klaar is! Het is nog niet klaar en zal worden verkocht met de afwerking door de bouwer en dit is allemaal inbegrepen in bovenstaande prijs.

Het ligt op een rustige locatie, kijkt uit op het westen en heeft een goede toegang. Er is een overdekte parkeerplaats en voldoende ruimte voor meer parkeerplaatsen op de patio die ongeveer 330 m2 beslaat, uitzicht op het landschap en een handgemaakte barbecue.

Het heeft een ingang met gekke bestrating en u komt de grot binnen om een fantastische open keuken, eet- en woonruimte te zien met hoge plafonds en mooie rustieke accenten.

De keuken is aan uw rechterhand en daarachter is een grote inloop bijkeuken. Voor u is een bochtige kamer die gebruikt zou kunnen worden als eet- of woonruimte. Als u door deze kamer gaat is er links een deuropening die leidt naar een tweepersoonsslaapkamer.

Het mooie van deze woning is dat het voorste gedeelte zo groot is dat u het woon- en eetgedeelte naar believen kunt verwisselen.

Helemaal links van de grot is nog een boog die leidt naar een badkamer aan uw rechterhand en een kamer met een open ensuite ruimte aan de achterkant en ingebouwde kasten, en dichter bij de voorkant een ruimte die ideaal is om te gebruiken als kantoor of u kunt er een tweepersoonsbed plaatsen en het gebruiken als slaapkamer.

Rechts van de ensuite is nog een slaapkamer.

Links van deze kamer is nog een tweepersoons slaapkamer met badkamer.

Er is elektriciteit en water aangesloten, het heeft een septic tank en internet is mogelijk.

Een prachtig huis!

Verdere foto's zijn beschikbaar.

Het is ongeveer 20 minuten lopen naar de voorzieningen in het dorp, waaronder een gemeentelijk zwembad dat in de zomermaanden geopend is, kleine supermarkten, twee parken, bars, een hotel, een school, een dokterspraktijk, enz.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Granada, op slechts 1.30 uur rijden, gevolgd door Almeria, Murcia, Alicante en Malaga.

Er zijn strandgebieden en warmwaterbronnen bij het Negratinmeer op slechts 45 minuten rijden, en de kust ligt op ongeveer 1.30 uur rijden.

Video

+3466225****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305650