Huizen Huis te koop Advertentie 305609

Prijs23.000
Slaapkamers2
Badkamers1

Attributes

Country view

Een zeer goedkope grotwoning voor slechts 23.000 euro!

***Een zeer goedkope grotwoning met 3/4 slaapkamers in het mooie dorpje Freila voor slechts 23.000 euro***

Dit huis heeft een kleine keuken en doucheruimte, dan een ontvangstruimte en een zitkamer met open haard. Er zijn 3 ruime slaapkamers en u zou een 4e kunnen creëren door de zitkamer als slaapkamer te gebruiken en de ontvangstruimte als zitkamer, maar de indeling is vrij goed zoals hij nu is.

Alle nutsvoorzieningen zijn aangesloten.

Er is een patio buiten met plaats voor een tafel en stoelen en ligstoelen. Dit hoort niet bij het pand en kan niet worden afgesloten, maar kan zeker worden gebruikt door de eigenaren van het pand.

Deze woning ziet er op de foto's en video vreselijk uit, maar in principe moet er 2-3000 euro aan besteed worden voor een goede herpleistering en herschildering en een grondige schoonmaak en opruiming en je hebt een fantastische woning voor een echte spotprijs.

Dit pand is slechts een korte wandeling verwijderd van de dorpsvoorzieningen met een school, bars, kleine winkels, een wekelijkse markt, enz. en ligt op slechts 10 minuten rijden van het prachtige Negratin-meer met stranden en op slechts 15 minuten rijden van de bruisende stad Baza.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Granada op ruim een uur rijden en in de wintermaanden kunt u aan de andere kant van Granada skiën. De volgende dichtstbijzijnde luchthaven is Almeria, dan Murcia en Alicante. De kust ligt op ongeveer 1.30 uur rijden.

 

Video

+3466225****
Regio: Granada
Advertentienummer: 305609