Huizen Huis te koop Advertentie 294333

Prijs: € 158.000

Leuke ruime woning met veel privacy te koop in Fortuna

REF 1022 : Leuk 3 slaapkamer 3 badkamer landhuis gelegen nabij Fortuna, Murcia

Deze leuke vrijstaande woning beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. De woonoppervlakte van het huis bedraagt 270m2 en het staat op een plot van 1340m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer met daarnaast nog een hele ruime uitbreiding. Wat vroeger een groot terras was is als aanbouw bij het huis getrokken. Hierdoor heeft een enorm stuk extra woonruimte en tevens ook een lekkere zon – zitkamer. Alle glazen schuifdeuren kunnen open waardoor u toegang heeft tot het terras en de tuin. Beneden zijn naast de woonkamer, keuken met bijkeuken uiteraard ook de 2 slaapkamers en 3 badkamers. Boven is een leuke extra ruimte en de derde slaapkamer. Meubels en apparatuur zijn inclusief de koopprijs.

Vanaf het terras en vanuit de serre heeft u een prachtig uitzicht over het landschap met de bergen op de achtergrond. Ideaal voor mensen die niet te ver van alle voorzieningen willen zijn maar toch genoeg privacy willen hebben! Er zijn verschillende terrassen op het plot, tevens is er carpoort voor de auto. Natuurlijk kunt u deze ook in de garage parkeren. De huidige eigenaar gebruikt deze momenteel als zijn werkruimte. Naast hier een daar wat schilderwerk is het huis in goede conditie. Eén prive zwembad laten plaatsen in de toekomst op dit plot is natuurlijk geen enkel probleem.

 

Het huis is gelegen vlakbij het plaatsje Fortuna. Dit behoort tot de province Murcia. Het dorp telt ongeveer 10.000 inwoners. Het gebied staat vooral bekend om een diversiteit aan faciliteiten en mogelijkheden. Het landschap is er zeer uitgestrekt, met op de achtergrond de bergketens. Ook zijn er verschillende natuurlijke spa-baden in de regio. Naar de kust is het ongeveer 30 tot 40 minuten met de auto. Naar Murcia stad is het slechts 10 minuten. Ook zijn er net voor Murcia grote comerciele centrums. Hier vindt u echte alle winkels, woonboulevard, bioscopen etc. Dit is vanaf de woning snel en goed bereikbaar. Dit neemt niet weg dat in Fortuna zelf natuurlijk ook alle basisvoorzieningen, verschillende restaurantjes en winkels aanwezig zijn.

Slaapkamers : 3

Badkamers : 3

Keukens : 1

Woonkamer : 2

Gemeubileerd : Deels

Parkeren : Garage of carpoort

Verdiepingen : 1 slaapkamer boven

Vliegveld : 60 km

Strand : 40 km

Centrum : 3 km

Opp. Bebouwd : 271 m2

Opp. Terrassen : 100 m2

Opp. Plot : 1340 m2

Keukenapparatuur

Prachtig uitzicht

Garage en carpoort

Rust, privacy

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 1022, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 294333