Huizen Huis te koop Advertentie 304241

Woonruimte100m2
Prijs00
Slaapkamers3
Badkamers1

Ref: SP0004 Herenhuis met groot terras aan de voorzijde

C&C biedt dit ruime huis waarbij alles gelijkvloers is. Het is gelegen in San Pedro del Pinatar (Murcia). Slechts op 3 kilometer van de stranden van de Mar Menor en 6 km. van de stranden direct aan de Middellandse Zee.

Het heeft een centrale ligging met allerlei winkels, supermarkten en voorzieningen in de buurt.

Perceel van 200 vierkante meter, het huis is 100 vierkante meter, voorterras met 40 meter en een grote gesloten garage. Bij het terras aan de voorkant is een ingang voor de auto. Daarnaast heeft het huis een grote patio van 60 meter met opslagruimtes en overdekte ruimte.

Het huis heeft een woon / eetkamer, een ruime onafhankelijke keuken van waaruit u toegang heeft tot de patio, 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Het heeft veel natuurlijk licht aangezien alle kamers aan de buitenzijde zijn en ramen hebben. U kunt het hele jaar door op het terras of op de patio van de zon genieten, afhankelijk van het seizoen van het jaar waarin u zich bevindt, als u op zoek bent naar frisse lucht of de hitte van de zon.

San Pedro del Pinatar ligt aan de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee en heeft een grote toeristische en ecologische aantrekkingskracht. In het noorden van de stad ligt het natuurpark van Salinas en Arenales. Het ligt in de buurt van 3 belangrijke steden, zoals Murcia, Cartagena en Torrevieja.

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 304241