Huizen Finca te koop Advertentie 308914

Prijs495.000

Ter overname! Zeer goed lopende B&B in Ontinyent

Ter overname!!

 

Wegens onvoorziene omstandigheden is deze goed lopende Bed en Breakfast in Ontinyent te koop.

3 Jaar geleden is deze imposante Finca volledig gerenoveerd en zijn er 5 mooie, luxe kamers gecreëerd, elk met een en-suite badkamer. Ook de elektriciteit en alle leidingen zijn nieuw aangelegd.

Het historische pand heeft een woonoppervlakte van ruim 400m2 en staat op een landgoed van bijna 20.000m2. Het grondstuk waar het huis op staat (ongeveer 7.000m2) is volledig omheind met een elektrische poort.

Achter het pand bevindt zich een mooi vlak perceel dat zeer geschikt zou zijn voor bijvoorbeeld een camping of het houden van paarden.

Het perceel aan de linkerzijde is de boomgaard met ca. 170 olijfbomen.

Over de hele lengte van het gebouw (oppervlakte ca. 16x3,5 m) bevindt zich een garage die nog omgetoverd zou kunnen worden tot woonruimte of een gemeenschappelijke ruimte.

De huidige eigenaren hebben alle nodige licenties om de B&B te exploiteren, deze zijn eenvoudig over te nemen. Na drie seizoenen geopend te zijn, heeft Finca la Higuera een mooie naam opgebouwd. Steeds meer gasten komen terug en ook de beoordelingen bij Booking.com en op Google liegen er niet om. Zie ook de website: www.fincalahiguera.com

De villa heeft twee verdiepingen. Via de voordeur kom je in de entreehal met het imposante trapportaal. Beneden bevinden zich de privé vertrekken. Een mooie woonkeuken en de zitkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich een grote kamer met badkamer (momenteel voor privégebruik) en de twee “kleinere” accommodaties die nog altijd ruim 20m2 per stuk zijn exclusief de badkamers.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee grote en-suite slaapkamers van 30m2 en 34m2

De kamers zijn ingericht in de stijl van oude Spaanse finca’s en voorzien van alle gemakken, o.a. airconditioning (tevens verwarming). De badkamers hebben een regendouche en elke kamer heeft zijn eigen warm watervoorziening van 100 liter.

Een belangrijk deel van de energie wordt geleverd door 13 grote zonnepanelen die aan de achterzijde van het pand op het land geplaatst zijn.

Buiten vind je verschillende terrasjes, waar je heerlijk kunt relaxen, gezellig samenzijn. Achter het huis vind je de buitenkeuken met patio voor de gasten die zelf willen kokkerellen.

Uiteraard ontbreekt ook het royale zwembad niet. Rondom kun je genieten van de zon, de rust en het prachtige uitzicht op de bergen.

De foto’s geven je een mooi beeld van wat je kunt verwachten maar je moet deze plek écht komen zien om er verliefd op te worden!

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging.

Ronald
003164808****
Regio: València/Valencia
Advertentienummer: 308914