Marketplaces -Marktplaatsen

Welcome bij een uniek netwerk van niche-marktplaatsen en Forum in Spanje.

2006 - SpanjeMarktplaats.nl - (SpanjeForum.nl)
2010 - MercadOnline.es
2018 - SpainMarketplace.com
2020 - Hostuya.com
2021 - Tinberdog.com
  

Bereik meer klanten zonder extra inspanning.

Adverteerders op SpanjeMarktplaats behalen voordeel met een gedeeld netwerk. Uw Spaanse 2e huis, appartement, winkel, horecabedrijf, producten en/of diensten, gebruikte 2e hands spullen etc. worden sinds maart 2021 gedeeld met een netwerk van 5 niche marktplaatsen plus het populaire SpanjeForum.  Hierdoor bereikt u op een makkelijke manier een interessant netwerk van voornamelijk Nederlandse, Vlaamse en Engelstalige residenten en commuters (onze doelgroep) in Spanje. Zie bezoekers overzicht.


SpanjeMarktplaats - marketplaces network.
Mei 2021 - 2,73 miljoen page views
Gedeeld online netwerk.
Uw advertenties op SpanjeMarktplaats worden automatisch gedeeld met onze overige marktplaatsen en SpanjeForum (voor zover van toepassing). Als adverteerder hoeft u daavoor niets extra's te doen!    Het grootste en langsbestaande Forum over Spanje, SpanjeForum.nl (sinds 2001) met ca. 120k volgers en 7500 leden, beschikt over een uitgebreide database van Spanje gerelateerde vraagstukken. Het SpanjeForum.nl is de Online ontmoetingsplaats en kennisbank voor alle Nederlanders en Vlamingen in Spanje. Het SpanjeForum doet dienst als informatie platform, discussie plek, vraagbraak, toeristen bureau en uitlaatklep. Beide websites, SpanjeMarktplaats en het SpanjeForum generen maandelijks gemmideld 370k bezoekers, waarvan ca. 220k uniek.

Deelnemen aan het SpanjeForum.nl? U kunt zich hier aanmelden.  
  

2020 - 2021 Onze nieuwste marktplaatsen.
       
Hostuya.com is in 2020 toegevoegd aan ons netwerk van marktplaatsen. Deze Spaanse niche marktplaats is gericht op de verkoop en verhuur van Horeca vastgoed, groothandels en Horeca service in Spanje. July 2021 wordt Hostuya.com uitgebreid met een Engelse versie.
  
Tinberdog.com (2021) biedt een dedicated online service om hondenliefhebbers in Spanje, Nederland, Belgie en overige EU-landen met elkaar in contact te brengen. Zie ook
Tinberdog-Blog
     

In 14 jaar zijn wij niet duurder geworden, wel enorm gegroeid!


Neem contact op.  

 
© SpanjeMarktplaats 2021