Marketplaces -Marktplaatsen

SpanjeMarktplaats, adverteren via een uniek netwerk van 5 niche-marktplaatsen en Forum in Spanje.

2006 - SpanjeMarktplaats.nl - (SpanjeForum.nl)
2010 - MercadOnline.es
2018 - SpainMarketplace.com
2020 - Hostuya.com
2021 - Tinberdog.com
  


Bereik meer klanten zonder extra inspanning.

Adverteerders op SpanjeMarktplaats behalen voordeel met een gedeeld netwerk. Uw Spaanse 2e huis, appartement, winkel, horecabedrijf etc, producten en/of diensten worden sinds maart 2021 gedeeld in een netwerk van 5 niche marktplaatsen en SpanjeForum (Sinds 2006).  Hierdoor bereikt u op een makkelijke manier een interessant netwerk van voornamelijk Nederlandse, Vlaamse en Engelse residenten en commuters (onze doelgroep) in Spanje.Uw advertenties worden automatisch en direct gedeeld met onze overige marktplaatsen en SpanjeForum!
Als adverteerder hoeft u daavoor niets extra's te doen.


    


SpanjeMarktplaats.nl (sinds 2006) is de bekendste marktplaats onder de Nederlandse en Vlaamse residenten, forensen en 2e huisbezitters in en buiten Spanje. Het druk bezochte SpanjeForum.nl met ca. 120.000 volgers beschikt over een uitgebreide database van Spanje gerelateerde vraagstukken. Het SpanjeForum.nl is de Online ontmoetingsplaats voor alle Nederlanders en Vlamingen in Spanje en doet dienst als informatie platform, discussie plek, vraagbraak, toeristen bureau en uitlaatklep. Beide websites, SpanjeMarktplaats en het SpanjeForum generen maandelijks gemmideld 370.000 bezoekers, waarvan ca. 220.000 uniek. Deelnemen aan het SpanjeForum.nl? U kunt zich hier aanmelden.     

2020 - 2021 Onze nieuwste marktplaatsen.
       
Hostuya.com is in 2020 toegevoegd aan ons netwerk van marktplaatsen. Deze niche marktplaats is gericht op de verkoop en verhuur van Horeca vastgoed, groothandels en Horeca service in Spanje.
  
Tinberdog.com (2021) biedt een dedicated online service om hondenliefhebbers in Spanje, Nederland, Belgie en overige EU-landen met elkaar in contact te brengen.
     

In 14 jaar zijn wij niet duurder geworden, wel enorm gegroeid!

Een marktplaats exploiteren onder licentie.
Ben jij geïnteresseerd in het starten van jouw eigen marktplaats? Wij bieden bedrijven, ondernemers en start-ups interessante kant-en-klare marktplaatsmodellen, voor elke marktbehoefte en in de meest gangbare talen. Run jouw eigen marktplaats op licentiebasis. Geen investering nodig!


Neem contact op.
Opportunities.  

 
© SpanjeMarktplaats 2021