Op aanvraag

Eigen risico afkoop huur auto´s - Cover4rentals

Met een frustrerend ingewikkelde naam en over een onderwerp waar de meeste mensen de neiging hebben bij in slaap te vallen, vergeven we het u dat u niet veel weet over autoverhuur eigen risico verzekering. Maar geloof ons als we zeggen, het is een grote overwinning voor huurauto klanten overal. Om de zoveel tijd komt er een product voorbij dat 100% ontworpen is om mensen geld te besparen en dit is er één van.

Simpel gezegd, een autoverzekering met eigen risico is een optionele polis die u bij ons kunt kopen in plaats van in te stemmen met een dure aanvullende verzekering van de autoverhuurbedrijven. Onze polis betaalt u dan het eigen risico terug dat u betaald heeft in het geval dat uw huurauto beschadigd raakt.

Het enige wat u hoeft te doen is vooraf een polis bij ons af te sluiten en aan de balie beleefd de verzekering af te wijzen die door het verhuurbedrijf wordt aangeboden en u bent op weg.


Hoe werkt het afkopen van eigen riscico bij huur auto´s

Een typische huurauto verzekeringspolis wordt geleverd met een groot eigen risico / aftrekbaar. Dus als je een claim zou indienen omdat je de huurauto hebt beschadigd, moet je een groot deel van het geld aan het autoverhuurbedrijf betalen, alleen maar omdat je een claim hebt ingediend.

Klinkt oneerlijk, toch? Dat is het ook. Dat is de reden waarom verhuurbedrijven u de kans bieden om dit eigen risico te verwijderen (vaak wanneer u op uw zwakst bent, met jetlag aan de balie, het invullen van een lading andere formulieren) door het kopen van hun extra dekking tegen eye-watering prijzen.

Een polis bij ons daarentegen kost slechts een fractie van de prijs, terwijl u toch dezelfde (of in sommige gevallen zelfs een betere!) dekking krijgt dan bij het verhuurbedrijf. Het enige verschil is dat onze polis de kosten van het eigen risico terugbetaalt dat u aan het verhuurbedrijf zou moeten betalen zodra uw vordering is afgehandeld. Kijk maar eens hoeveel geld u kunt besparen tijdens een huurperiode van 7 dagen:

U bespaart gemiddeld een enorme € 205 per week en profiteert van een uitgebreide dekking voor banden, voorruit en onderstel (de onderkant van de auto) - iets wat verhuurbedrijven vaak niet aanbieden. Onze claimprocedure is ook super eenvoudig, alles wat u moet doen is ervoor zorgen dat u alle benodigde documenten heeft, en u kunt daar alles over vinden op onze claimpagina hier. Klinkt goed, toch? Dat is het ook.


Waarom heb ik het nodig?

Als u nog steeds niet zeker bent over de magische mogelijkheden van een autoverhuurverzekering, kijk dan niet verder dan hieronder:

U heeft die vakantie geboekt, u heeft de vlucht genomen, na een irritant lange tijd heeft u de juiste autoverhuurbalie gevonden en u heeft de slingerende, tergend lange rij naar voren doorstaan.
Je bent uitgeput en de, zij het glimlachende en vriendelijke, medewerker van de autoverhuurder praat ongelooflijk snel over verzekeringen en verantwoordelijkheden en je valt een beetje weg totdat je hoort "...en dat is dan €300 alstublieft." Je maakt bijna een schijnbeweging, zegt nee dank u, pakt de sleutels en haast je familie naar de auto die op niveau 12 van de parkeergarage staat, helemaal aan het eind, naast de enorme pilaar.
Dan komt de stressvolle test van hoe je moet rijden in dit land, je probeert je te concentreren, de kinderen schreeuwen, je partner geeft onjuiste aanwijzingen en je wilt gewoon naar het hotel, je gaat in de achteruit, kijkt een kant op en dan... BAM. Auto en pilaar botsen. Perfect.
Opeens klinkt die €300 niet meer zo slecht, of wel? Spoel 24 uur terug, en met een supersnel bezoekje van 5 minuten aan onze site, had je gedekt kunnen zijn voor maar €3 per dag en die deuk in de zijkant van je huurauto zou er lang niet zo angstaanjagend uitzien.

We willen allemaal geld besparen waar we kunnen, en niemand houdt ervan om te worden uitgebuit, autohuur eigen risico verzekering is een van de kleine overwinningen van het leven. Het duurt bijna geen tijd om een offerte te krijgen en kan uiteindelijk bespaart u de kosten van een vakantie op zich - die laten we eerlijk zijn zijn stressvol genoeg.

Ontdek hoe weinig een polis met ons u kan kosten vandaag door het grijpen van een offerte nu. Afbeelding met prijzen is een voorbeeld voor de afkoop van een verzekering voor 14 dagen in het hoofd seizoen Juli/Augustus/September.

Regio:
275 maal bekeken sinds 16-10-2021
Advertentienummer: 304438