Woonruimte123m2
Prijs1.800
Slaapkamers3
Badkamers2

Ref: 1194 Mooie 3 slaapkamer villa met groot privé zwembad

Mooie 3 slaapkamer villa met groot privé zwembad - Rojales.

 

Kwaliteits-Villa van de welbekende bouwer Marjal gelegen te Ciudad-Quesada / Rojales aan de Costa Blanca zuid. De villa is zo'n 9 jaar oud en nog nooit verhuurd geweest. De villa is van de eerste eigenaar, die altijd tip top voor het huis heeft gezorgd. De woning komt volledig gemeubileerd. beschikt over 123m2 bebouwing en staat op een plot van 350m2. Het is één van de villa's in het complex met het grootste plot en meeste privacy vanwege de ligging in de hoek.

De woning beschikt over 3 etages. Er zijn 3 terrassen, één van 30m2, een kleiner terras van 10m2 en een privé dakterras van 40m2. Het is een groot zwembad waarin men baantjes kan zwemmen zonder enig probleem. Ook de tuin is voorzien van allerlei planten en bomen, en is uiteraard perfect onderhouden.

Op de begane grond is er een open keuken, woonkamer, aparte eethoek, 1 slaapkamer en 1 badkamer evenals een berging met extra koelkast en nieuwe wasmachine. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. Een slaapkamer is omgebouwd tot werkkamer met een bureau en bureaustoel, deze kamer heeft een eigen terras van 18m2.

Al het meubilair is op maat gemaakt door de ontwikkelaar van de villa en is van zeer hoge kwaliteit. De keuken is volledig uitgerust, het heeft een elektrisch fornuis, magnetron, oven en nieuwe vaatwasser. Vergeleken met alle oudere huizen in het aangrenzende gebied, heeft deze villa veel opbergruimte, drie grote kasten in de slaapkamers en op maat gemaakte planken in elke kamer en in elke badkamer die we als extra's bij de ontwikkelaar hadden besteld.

Er is een snelle wifi-verbinding door het hele huis, een waterfiltersysteem in de keuken dus u hoeft geen flessenwater te kopen. Het huis heeft een eigen waterontziltingssysteem dat het harde water zodanig behandelt dat het de waterboiler en andere huishoudelijke apparaten niet laat verkalken.

Het airconditioningsysteem is zeer krachtig en effectief en werkt in dual mode ("hot"/"cool"), als men bijvoorbeeld geen airco wil gebruiken tijdens een nachtrust, zijn er stille plafondventilatoren geïnstalleerd in elk Kamer. Airco en alle lichten kunnen op afstand worden in- en uitgeschakeld door middel van een "intelligent huis" -systeem, d.w.z. u kan bijvoorbeeld de airco aanzetten terwijl u op het strand bent, zodat het huis afkoelt voordat u thuis aankomt.

De buurt is vrij rustig, er is geen bouw in de buurt. De meeste buren komen alleen gedurende de zomermaanden om vakantie te vieren. Dit is een ideaal huis als men rust, ontspanning en comfortabel, functioneel verblijf wil.

De huurprijs is 1800 Euro per maand, de woning is alleen beschikbaar voor een jaar huur! Een eventuele verlenging is bespreekbaar, maar niet 100% gegarandeerd. De maandelijkse prijs is inclusief alles, behalve de elektriciteits- en waterrekeningen.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 304923