Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 296581

Prijs234.000

Prachtige nieuwbouw villa´s te koop in Dolores, Alicante

REF 550 : Schitterende nieuwbouw villas van zeer hoge kwaliteit in Dolores – Costa Blanca zuid

De nieuwe fase (III) van dit zeer succesvolle project is bijna voltooid. Meer woningen in verschillende stijlen en opties beschikbaar. Vraag ons aub naar de mogelijkheden. Vanaf € 199.000 voor 2 slaapkamers 2 badkamers. 3 Slaapkamers 3 badkamers vanaf € 234.000 inclusief privé zwembad. Inmiddels is fase (III) ook al bijna uitverkocht. Hierna komt fase (IV), de prijzen zullen iets hoger liggen ivm de grondprijzen.

Deze villa zijn gebouwd / worden gebouwd in een rustige urbanisatie net buiten het dorp Dolores. In deze regio / wijken staan alleen maar van dit soort woningen. U bent waarschijnlijk al vele nieuwbouwprojecten tegen gekomen op het internet, maar dit project springt er echt uit. Wat betreft kwaliteit en prijsverhouding (tevens ook de grootte van de woningen) is dit echt één van de beste opties op de huidige huizenmarkt!

Misschien klinkt Dolores niet erg bekend voor vele mensen, maar het dorp is erg gezellig en centraal gelegen. Het is een typisch Spaans dorp met alle voorzieningen : plaatselijke bakkertjes, restaurants, cafetarias, banken, medisch centrum, sportvelden, een grote school, politiebureau etc. U vindt hier geen massa-toerisme zoals bijvoorbeeld in Orihuela Costa. Tegelijkertijd ligt Dolores wel erg centraal in de regio. Zo is het bijvoorbeeld +/- 15km naar de prachtige stranden van Guardamar del Segura, 28km (oftwel 30 minuten) naar het vliegveld via een zeer goede verbinding, 20km naar Torrevieja en de grote winkelcentrum (La Zenia, Habaneras etc.) En nog vele andere opties. Houdt u van de natuur? Lekker fietsen? Allemaal mogelijk, het is namelijk een zeer vlak landschap in deze omgeving.

Wat betreft de woningen zelf zijn er vele opties mogelijk. Het is immers nieuwbouw en kan worden aangepast naar uw wensen. De standaard versie en de meest gekozen is de 3 slaapkamer 3 badkamer woning genaamd ‘Eifel’. Deze is er vanaf € 234.000. Alles is volledig afgewerkt en van hoge kwaliteit. Wat schitterend is bij de project is de mogelijkheid tot onderbouw (een extra 150m2) zonder extra kosten. Hiervan kan ook een garage gemaakt worden wat al meerdere kopers gedaan hebben. De garage boven vervalt dan en kan als extra ruimte worden gebruikt! Een kantoor of misschien extra slaapkamer.

De perfecte combinatie van betaalbaar, luxe, vrijheid maar ook rust. Een project dat u echt gezien moet hebben, als u zoekende bent naar nieuwbouw aan de Costa Blanca!

Bent uw nieuwsierig, twijfel dan niet om ons alles te vragen over dit project. Alle foto’s en documentatie kan naar uw email worden gestuurd. Ook van de omgeving!

OPTIES :

KEUKEN APPARATUUR KLEUR RVS = € 3.000

KEUKEN APPARATUUR KLEUR WIT = € 3.500

VOLLEDIG AIRCO SYSTEEM = € 4.550

MEUBELPAKKET IN COMBO MET KEUKEN = € 12.500

ALARM SYSTEEM = € 300

MOTOR VOOR DE GARAGEDEUR = € 980

Deze woning hebben een B-label kwaliteit betreft de energie-zuinigheid. Wat in Spanje zelden voorkomt! **LET OP** PRIJZEN OP INTERNET ZIJN ALLEMAAL HETZELFDE VOOR DIT PROJECT. ALLE PRIJZEN LAGER AANGEBODEN ZIJN VAN OUDE FASES !!

Slaapkamers : 2 of 3 en optie tot uitbreiding

Badkamers : 2 of 3 (4)

Terrassen : 3

Verdiepingen: 2 of 3

Gemeubileerd : optioneel

Tuin : Verschillende opties mogelijk

Zwembad : privé 7x3 of 8x3

Parkeerplaats : Garage en oprit

Vliegveld : 28 km

Strand : +/- 15 km

Centrum : 0.5 km

Opp. bebouwd : 136 m2

Opp. terrassen : 50 m2

Bouwjaar : 2018 - 2019

Voor meer opties (informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 550, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 296581