Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 298584

Prijs195.000

Leuke 3 slaapkamer villa op een groot plot - Ciudad Quesada

REF 1015 : Mooie 3 slaapkamer villa met vele extra’s en verwarmd privé zwembad

Deze prachtige woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is gelegen in de urbanisatie van Quesada (Rojales). De woning is gebouwd in …. en beschikt ook over een garage aan het huis. Tevens is er ook het plot ook nog een ruime extra garage voor uw auto. De woonoppervlakte van deze villa bedraagt 130m2 en het is gebouwd op een plot van 560m2. Het privé zwembad is voorzien van verwarmingselementen. Tevens beschikt de buitendouche naast het zwembad ook over warm water. Op het eigen erf staan ook verschillende fruitbomen.

Boven op het huis is een enorm dakterras waar u dag in dag uit kunt genieten van de zon. Natuurlijk zijn er ook verschillende terrassen waar u lekker in de shaduw kunt zitten. Het originele terras (porch) aan de voorkant van het huis is later dichtgemaakt. Dit nu eigenlijk een tweede zitkamer geworden met een extra kleine keuken. Deze villa beschikt over airconditioning en centrale verwarming via een CV-ketel. Het wordt grotendeels gemeubileerd verkocht. Tevens zijn de apparatuur inclusief in de prijs. Alle 3 de slaapkamers beschikken over inbouwkasten. Er is één badkamer met een ligbad en één badkamer met een douche.

Het is gelegen in Quesada (Rojales) in een rustige omgeving niet te ver van alle voorzieningen. Het gaat hier om een straat van de urbanisatie, eindeloos genieten van het weer en de open omgeving! Parkeren kan altijd voor uw eigen deur of op de oprit. De afstand naar het strand bedraagt zo’n 10 minuten met de auto. Naar de dichtstbijzijnde voorzieningen is ongeveer 5 minuten.

Slaapkamers : 3

Badkamers : 2

Keukens : 1

Woonkamers : 1

Gemeubileerd : Ja

Parkeren : Garage

Verdiepingen : 0

Vliegveld : 32 km

Strand : 10 km

Centrum : 3 km

Opp. Bebouwd : 130 m2

Opp. Terrassen : 40 m2

Opp. Plot :  560 m2

Privé zwembad

Airconditioning

Centrale verwarming

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 1015, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 298584