Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 303881

Woonruimte210m2
Slaapkamers5
Badkamers4
Prijs: Zie omschrijving

Groot plot met twee villa´s een garage en privé zwembad 1143

Groot plot met twee villa´s een garage en privé zwembad
Ref: 1143

Dit prachtige object is een unieke kans in La Marina - San Fulgencio urbanisatie. Een plot van 1484m2 met daarop 2 villa´s en een ruime garage. Tevens is er ook een groot privé zwembad. Men heeft zelfs de optie om het grondstuk ernaast ook te kopen voor € 99.000 extra (816m2). Gelegen in een leuk deel van urbanisatie met de winkeltjes en restaurants op loopafstand. Tegelijkertijd een rustgevend gebied met veel privacy en groen.

Vanaf de poort binnenkomend, ziet u eerst links een ruime garage met opslagruimte en daarbovenop een overdekt terras. De linker villa heeft een oppervlakte van 118m2 en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alles is volledige gerenoveerd en de woning is zo goed als nieuw! Alles is gelijkvloers en er is veel natuurlijke lichtinval. Volledig nieuwe keuken met apparatuur, airconditioning, buitendouche, privé zwembad, zonneweringen, opslagruimtes etc. De tweede woning, rechts op de foto´s beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woning is iets kleiner en heeft een andere indeling. Ook hierin is echt alles vernieuwd. Net als bij de linkerwoning, nieuwe keuken, apparatuur, nieuwe leidingen, elektra etc. Van top tot teen alles is gedaan en ziet er erg strak uit. Deze woning beschikt overigens ook over een ruim overdekt terras aan de voorkant.

Naar de winkeltjes en restaurants kunt u dus in principe zo lopen vanaf de woningen. Pakt u de auto en gaat u ongeveer 4km richting de kust, dan vindt u ook daar een groot shopping gebied met onder andere : Nederlandse supermarkt, de markt op zaterdag, de LIDL, Mercadona supermarkt, tankstation, autowasstraat etc. Eigenlijk alle voorzieningen zijn er wel aanwezig. Naar het strand zelf is zo´n 6 tot 8 km afhankelijk van welk strand u kiest. De prachtige stranden van La Marina zelf, of de enorme stranden en fietsgebied van Guardamar del Segura. Hier vindt men ook een kleine jachthaven met restaurantjes etc. De verbinding naar het vliegveld is ook ideaal. Via de N332 nationale weg, bent u in ongeveer 25 minuten op het vliegveld van Alicante.

Heel belangrijk om te weten!! Deze woning is ook beschikbaar op huurkoop basis, vraag naar de exacte voorwaarden aub.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303881