Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 304926

Woonruimte182m2
Slaapkamers4
Badkamers4
Prijs289.995

Ref: 1191 Mooie villa met gastenverblijf en privé zwembad.

Mooie 4 slaapkamer villa met gastenverblijf en privé zwembad.

Deze vrijstaande villa staat op een ruim grondstuk van 500 M2. De gehele tuin is omheind, wat voor veel privacy zorgt. In de tuin ligt een ruim zwembad, staat een houten tuinhuisje en een carport. Achter het huis staat een metalen trap die u toegang biedt naar het dakterras, hier is ook een extra opslag. De woning ligt hoger dan de tuin, wat er voor zorgt dat u van een mooi uitzicht kan genieten.

U bereikt de woning via een trap aan de buitenzijde. Via de voordeur komt u in een klein halletje met gastentoilet, hierna betreedt u de gezellige woon/eetkamer, vandaar heeft u toegang tot een ruime volledig uitgeruste keuken die is voorzien van een groot fornuis met oven. Via de woonkamer heeft u ook toegang tot een zeer ruime slaapkamer met een badkamer ensuite (met bad en douche). U kunt het ruime terras (Voorzien van privacy glas) betreden via de woonkamer of slaapkamer.

Via de zijkant van de woning kunt u in het onafhankelijke gastenverblijf komen. U komt binnen in de gang, waar u meteen rechts een complete badkamer vind. Gaat u rechtdoor komt u in de woon/eetkamer van het gasten verblijf, hier vindt u aan uw rechterzijde eerst een complete keuken en daarna een complete badkamer. Als u naar de andere kant gaat van de woonkamer bevindt zich daar nog een ruime slaapkamer.

Verder zijn er beneden nog 2 ruime slaapkamers een wasruimte en een bergruimte. Deze mooie woning ligt in een residentie.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 304926