Villas & Chalets Villas nieuwbouw Advertentie 303994

Badkamers3
Slaapkamers3
Woonruimte129m2
Prijs00

BESTE NIEUWBOUW VILLAS VOOR DEZE PRIJSKLASSE Ref: LAR05

BESTE NIEUWBOUW VILLAS VOOR DEZE PRIJSKLASSE

Ref: LAR05

De laatste woning van FASE IV is nog beschikbaar voor : € 274.000

Deze villa zijn gebouwd / worden gebouwd in een rustige urbanisatie net buiten het dorp Dolores. In deze regio / wijken staan alleen maar van dit soort woningen. U bent waarschijnlijk al vele nieuwbouwprojecten tegen gekomen op het internet, maar dit project springt er echt uit. Wat betreft kwaliteit en prijsverhouding (tevens ook de grootte van de woningen) is dit echt één van de beste opties op de huidige huizenmarkt!

Misschien klinkt Dolores niet erg bekend voor vele mensen, maar het dorp is erg gezellig en centraal gelegen. Het is een typisch Spaans dorp met alle voorzieningen : plaatselijke bakkertjes, restaurants, cafetarias, banken, medisch centrum, sportvelden, een grote school, politiebureau etc. U vindt hier geen massa-toerisme zoals bijvoorbeeld in Orihuela Costa. Tegelijkertijd ligt Dolores wel erg centraal in de regio. Zo is het bijvoorbeeld +/- 15km naar de prachtige stranden van Guardamar del Segura, 28km (oftwel 30 minuten) naar het vliegveld via een zeer goede verbinding, 20km naar Torrevieja en de grote winkelcentrum (La Zenia, Habaneras etc.) En nog vele andere opties. Houdt u van de natuur? Lekker fietsen? Allemaal mogelijk, het is namelijk een zeer vlak landschap in deze omgeving.

Wat betreft de woningen zelf zijn er vele opties mogelijk. Het is immers nieuwbouw en kan worden aangepast naar uw wensen. De standaard versie en de meest gekozen is de 3 slaapkamer 3 badkamer woning genaamd ‘Eifel’. Deze is er vanaf € 234.000. Alles is volledig afgewerkt en van hoge kwaliteit. Wat schitterend is bij de project is de mogelijkheid tot onderbouw (een extra 150m2) zonder extra kosten. Hiervan kan ook een garage gemaakt worden wat al meerdere kopers gedaan hebben. De garage boven vervalt dan en kan als extra ruimte worden gebruikt! Een kantoor of misschien extra slaapkamer.

De perfecte combinatie van betaalbaar, luxe, vrijheid maar ook rust. Een project dat u echt gezien moet hebben, als u zoekende bent naar nieuwbouw aan de Costa Blanca!

Bent uw nieuwsierig, twijfel dan niet om ons alles te vragen over dit project. Alle foto’s en documentatie kan naar uw email worden gestuurd. Ook van de omgeving!

Deze woning hebben een B-label kwaliteit betreft de energie-zuinigheid. Wat in Spanje zelden voorkomt! **LET OP** PRIJZEN OP INTERNET ZIJN ALLEMAAL HETZELFDE VOOR DIT PROJECT. ALLE PRIJZEN LAGER AANGEBODEN ZIJN VAN OUDE FASES !!

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 303994