Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 303527

Prijs450.000

Finca 17000m2 met authentieke villa, zwembad en bijgebouwen

Omschrijving

Finca van 17.000m2 met authentieke villa, met vele (explotatie) mogelijkheden voor (commerciele) buiten activiteiten op een ideale locatie in de provincie Murcia.

Deze goed onderhouden villa heeft een woonoppervlakte van 300m2. Op de begane grond bevinden zich een woonkamer van 100m2 met bar, Franse openhaard en houtoven. Voorts bevinden zich hier een aparte profesionele (eet) keuken met Franse openhaard en een badkamer.

Op de eerste etage bevinden zich 5 dubbele slaapkamers, 2 terassen, een 2e woonkamer en een volledig ingerichte badkamer. Alle ruimtes op de eerste etage hebben houten plafonds en authentieke details.

De woning heeft een externe (goederen) lift.

Vanuit de woning heeft men toegang to 2 grote terrassen, een overdekte barbecue gelegenheid, diverse aangelegde tuinen waarvan 1 met vijver en een zwembad met solarium.

De binnentuin geeft toegang tot diverse opslagruimtes en bijgebouwen zoals de paardenstal met 5 boxen, een extra toilet en een doucheruimte voor de paarden, een opslagloods met silo voor voer, een perserij voor het opslaan van de oogst van de eigen 250 olijfbomen en het maken van eigen olijfolie) en overdekte parkeer gelegenheden.

Voorts beschikt de finca over 3 afgescheiden, deels overdekte buitenruimtes voor paarden en meerdere boomgaarden met fruit- en olijfbomen (allen aangesloten op een automatisch regensysteem welke gevoed wordt door een eigen (legale) waterbron.

De finca is aangesloten op het (drink) water en energie netwerk (220/380V). De warmwater voorziening werkt op zonne energie.

Ligging:

. Op 5 km van Fuente Álamo

. Op 10 km van Corvera en op 14 km van het internationale vliegveld van Corvera

. Op 30 km van Murcia en Cartagena

. Op 35 km van Mar Menor en de Middelandse Zee.

Ginés Beltrán
Regio: Alle regio's
211 maal bekeken sinds 9-7-2020
Advertentienummer: 303527