Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 305539

Prijs8.260

NOG 1: Serengeti safaritent glampingtent

Wij hebben 3 bijna nieuwe glampingtenten te koop. Ideaal voor iemand met een B&B of huis in Spanje met wat land waar de tent(en) kunnen staan voor de verhuur aangasten.

In voorthuizen te bezichtigen: 1, 2 of 3 compleet ingerichte en z.g.a. Nieuwe glampingtenten. 1,5 Jaar oud in september 2023.
Zonder kavel, dus ophalen en meenemen.

Te koop in deze winter periode voor 8.260 Euro p.st. (Excl. Btw, inclusief vloeren, leidingwerk, warmwatervoorziening, badkamer en meubels, keuken en complete inventaris!! etc.)
Complete inventaris, boxspring bedden, keuken plus merk apparatuur, complete badkamer, alle meubels, servies, pannen, installaties en leidingwerk, etc. Alles gebouwd voor minimaal 10 jaar verhuur. Dus kwalitatief met merkspullen zoals het Nederlandse Inventum keukenapparatuur en Grohe kranen e.d.

Ook per stuk te koop voor een iets hogere, maar nog steeds interessante prijs. Deze lodgetenten zijn voorzien van alle gemakken zoals thuis (op de vaatwasser na) zo staat er in de tent een keuken met o.a. Oven en koelkast en heeft de badkamer een toilet, wasmeubel en douchecabine. Er is tevens een tv/internet verbinding aanwezig. De warmwater voorzieing is middels een 2x1000W campingboiler van 80ltr. Deze neemt slechts 1000W als hij aanstaat en wisselt steeds van element. Ook geschikt voor zonnepanelen.

De buitentent is van pvc in de kleur donkergroen. Dit is erg goed bestand tegen regen, zon en andere weersinvloeden, blijft lang schoon ogen en is tevens makkelijk te reinigen. De binnentent is van polykatoen. Het doet daardoor zacht en charmant aan, terwijl het toch de waterdichte en winddichte eigenschappen heeft van kunststof. Polykatoen is over het algemeen sterker dan volledig polyester, maar lichter dan katoen. Het tentdoek neemt minder vocht op en droogt relatief snel.

Door de luchtlaag van ca. 40cm. tussen de beide doeken, is de tent binnenin ongeveer net zo warm als de buitentemperatuur. Van gasten van afgelopen tijd hoorden we vaker dat het koeler was in de tent dan bij hun thuis!

Deze tent(en) worden geheel ingericht verkocht met alle werkende apparatuur en installaties. Inclusief hulp en uitleg bij het afbreken. Zonder transport en zonder fysieke opbouwhulp op locatie. Maar hulp op afstand is altijd mogelijk.

De tenten mochten op het huidige bungalowpark maar 2 seizoenen staan, dan moeten er bungalows op. Wij zullen ze verplaatsen naar een ander park hier verderop, maar die vragen nu zulke hoge prijzen dat we daar niet aan mee willen doen. Het interieur is daardoor wél zo gebouwd dat het eenvoudig uit elkaar en weer in elkaar kan. Zo bestaat de badkamer uit 4 wanden die in hun geheel verplaatst kunnen worden na het losschroeven van elkaar en de vloer. Al het leidingwerk is uit elkaar te schroeven.

 

RLuttmer
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305539