Villas & Chalets Villas nieuwbouw Advertentie 305303

Badkamers3
Slaapkamers3
Woonruimte192m2
Prijs385.000

Ref: GO2 3 SLAAPKAMER 3.5 BADKAMER VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD

3 SLAAPKAMER 3.5 BADKAMER VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD 

 

Eigentijds design met moderne lijnen, zonder de mediterrane warmte op te geven. Ruime kamers waarin hun helderheid en hoogwaardige afwerking opvallen.

Dit resort is gelegen in de urbanisatie Entrenaranjos, in de gemeente Orihuela (Alicante), in het zuiden van de Costa Blanca en in de omgeving van de golfbaan Vistabella, met een uitstekend mediterraan klimaat. Dicht bij de gemeenten Torrevieja, Los Montesinos en San Miguel de Salinas.

Op slechts vijf minuten lopen van het servicegebied, zoals een supermarkt, winkels, sportgebied, golfschool, bars, restaurants en apotheek. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg AP-7 en goede verbinding met de hele Middellandse Zeekust.

Een rustige plek om te wonen in een natuurlijke omgeving, op slechts 15 minuten van de stranden van Orihuela Costa en Torrevieja. Met de beste en belangrijkste golfaanbiedingen in de Middellandse Zee: vijf prachtige golfbanen van erkend internationaal prestige, zoals Villamartín Golf Course, Las Ramblas Golf Club, Real Campoamor Golf Club, Las Colinas Golf & Country Club en Vistabella Golf.

35 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche en 20 minuten van het hogesnelheidstreinstation van Orihuela (AVE).

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305303