Villas & Chalets Villas nieuwbouw Advertentie 303935

Badkamers2
Slaapkamers1
Prijs237.000

Nieuwbouw - woning met 3 slaapkamers in Torre del Mar

!!! SLECHTS 10 WONINGEN BESCHIKBAAR !!!

Wij heten u welkom in een nieuwe woonwijk - Naos 21 - in Torre del Mar.

21 semi-vrijstaande eengezinswoningen in moderne stijl op slechts tien minuten van de Torre del Mar-promenade.
De bouw wordt gekenmerkt door zijn ligging, een rustige omgeving, zeer goed verbonden met alle diensten die door de gemeente worden aangeboden en dicht bij het centrum van Torre del Mar, dankzij de ligging hebben de woningen zicht op de zee en de bergen.

De woningen bestaan ??uit 3 slaapkamers, de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite en toegang tot een terras, ingerichte keuken, ruime en lichtrijke woon en- eetkamer, badkamer, gastentoilet, overdekte en onoverdekte veranda, overdekt en onoverdekt terras en sommige hebben ook een tuin.

De woningen zijn gelegen in een urbanisatie met gemeenschappelijke groene zones, mooi onderhouden tuinen, zwembad en een kinderspeeltuin.

Een woning ontworpen om de bewoners levenskwaliteit te bieden.

Prijs: VANAF € 237.000

Sleuteloverdracht: midden 2021

* Elegante materialen voor zowel vloeren als wandafwerking. Allemaal in lijn met het moderne en actuele design. Het interieur van de woningen is ontworpen met laminaatvloeren voor slaapkamers en woonkamers, porseleinen steengoedvloeren in keukens, badkamers en terrassen om warmte te geven en een eigentijds ontwerp over te brengen.

65856****
Regio: Málaga
11 maal bekeken sinds 23-12-2020
Advertentienummer: 303935