Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 298624

Prijs325.000

Erg mooie villa te koop in de buurt van Murcia

REF 1016 : Mooie villa met bijgebouw, privé zwembad, dakterras, carpoort etc – Murcia regio

Dit mooie vrijstaande huis beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers. Gebouwd op een privé plot van 2000m2. Het is gelegen een ruime urbanisatie met alleen maar van dit soort villa’s. De villa beschikt over een prachtig onderhouden plot en uiteraard een mooi privé zwembad. Vanaf het zeer ruime dakterras heeft een erg mooi open uitzicht over de gehele omgeving met de bergen op de achtergrond. Op het terrein staat naast het zwembad ook een extra huisje. Dit beschikt over 1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 keuken en wat opbergruimte. Deze tellen wel mee met de totale aantallen.

De woning is in een zeer goede staat. Op onderhoud is zeker niet bespaard de afgelopen jaren! Bijna iedere kamer beschikt over airconditioning (zowel koude als warme lucht).  Het grote terras aan de voorkant ‘de zonkamer’ is volledig afgescherm met een glazen gordijn zoals dat heet. Deze kunt u helemaal openzetten in de zomermaanden en afsluiten in de wintermaanden, ideaal en een zeer mooie toevoeging aan uw woonkamer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, en beschikt over een aantal ramen. Alle slaapkamers zijn van ruim formaat en bieden voldoende kasten + opbergruimte. Tevens is er een mix van badkamers. Zowel een ligbad als douches zijn aanwezig.

Het is gelegen in een prachtige urbanisatie vlakbij Murcia stad (zo’n 6 á 7 km). De urbanisatie valt onder het dorpje Campos del Rio. Hier zijn in principe alle basisvoorzieningen aanwezig en is op slechts 5 minuten afstand van de woning. De urbanisatie op zichzelf bestaat alleen uit vrijstaande villa’s, allemaal op een plot van 2000m2. Iedereen heeft dus genoeg privacy, en er is voldoende controle voor de veiligheid. Het is noodzakelijk dat u hier beschikt over een auto. Geen directe toegang tot openbaar vervoer. In de omgeving zijn meerdere gezellige dorpen, en het is een prachtige omgeving met een zeer uitgestrekt uitzicht tot aan de bergketens. Dichtbij Murcia zijn grote commerciele winkelcentrums met onder andere : IKEA, grote supermarkten, bioscopen, vele restaurants, en een hele grote indoor winkelcentrum met alle kleding en elektronica zaken.

Slaapkamers : 4

Badkamers : 4

Keukens : 2

Woonkamer : 1

Gemeubileerd : Deels

Parkeren : Grote carpoort

Verdiepingen : gelijkvloers

Vliegveld : 60 km

Strand : 60 km

Centrum : 3 km

Opp. Bebouwd : 151.15 m2

Opp. Terrassen : 100 m2

Opp. Plot : 2000 m2

Privé zwembad

Keukenapparatuur

Airconditioning

Prachtig uitzicht

Voor meer opties (of informatie) kunt u altijd even op onze website kijken bij ref 1016, of contact met ons opnemen.

C&C Inmoasesores

Avenida Mediterraneo, 10
03140 Guardamar Del Segura
Costa Blanca ( Alicante ) Spanje

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 298624