Business account (Webshop)

Real Estate agencies,
werkt u met XML Feed?

Wees u ervan bewust dat XML-feed wordt beschouwd als duplicate  content en niet wordt geïndexeerd door de zoekmachines zoals Google. Het waarom is simpel. Het is niet in het belang van websitebezoekers om overal hetzelfde onroerend goed aanbod tegen te komen. Wat in Spanje meer regel is als uitzondering!

Het handmatig uploaden, adverteren van uw onroerend goed wordt gezien als uniek content en wordt geïndexeerd door zoekmachines zoals Google en genereert uiteindelijk meer leads voor uw vastgoedbedrijf.

Wij begrijpen dat u als vastgoedbedrijf niet altijd de tijd heeft voor het adverteren van onroerend goed?

Dit hebben wij u te bieden.

Wij zetten uw account op, de opmaak van uw bedrijfspagina met header, uw logo en een korte introductietekst (SEO) van uw bedrijf.

Wij uploaden de eerste 30 woningen van uw website naar SpainMarketplace.com onze nieuwe Real Estate portal en SpanjeMarktplaats.nl. Eenmaal gedaan ontvangt u van ons uw inlog geggevens. Daarmee krijgt u toegang tot uw persoonlijk advertentie beheer, waar u nieuwe huizen kan toevoegen, aanpassingen doorvoeren, advertenties verlengen, promoten of verwijderen. 

Vanwege het handmatig uploaden van uw properties, wat wordt gezien als uniek content, profiteert u gegarandeerd van een betere vindbaarheid en huizenkopers, die op zoek zijn naar een woning in Spanje.


Opzet kosten tijdelijk gratis! €0,00.
Inclusief. Het opzetten van uw opmaak Bedrijfspagina.
Inclusief. Het uploaden van 30 van uw properties naar SpainMarktplaats en SpainMarketplace


Kosten per 3 maanden.
177 € Adverteer tot een maximum van 150 eigendommen.

Ex. IVA. (Ieder moment op te zeggen). 14 dagen gratis uitproberen. Geen kosten.

Bespaar tijd en geld.
Vraag uw 14 dagen gratis uitproberen aan!
Alles inclusief. Geen kosten!

   
Succesvol in Spanje en daarbuiten sinds 2006.
www.spainmarketplace.com is de opvolger van onze succesvolle Nederlandse niche marktplaats, spanjemarktplaats.nl in Spanje die sinds 2006 online is. Met SpanjeMarktplaats bereikt u  als adverteerder maandelijks ongeveer 220.000 Nederlandse en Belgische inwoners, 2e huiseigenaren en forensen in Spanje.      
Promotie video.


2006 - 2019 SpanjeMarktplaats.nl - SpainMarketplace Real Estate.