Vraag & aanbod Vraag & aanbod Advertentie 305337

Zie omschrijving

Huisoppassers voor huis/dier/plant met liefde! dec t/m feb

We bieden aan om op uw huis en huisdier te passen als u weg bent, en zodat u weg kán. Ook uw planten verzorgen we graag. Voor ons een leuk onderdeel van ons verblijf in Spanje gedurende de wintermaanden. Voor u fijn om naar Nederland of elders te kunnen reizen terwijl u de zorg voor uw huis en dier goed voor elkaar heeft. En.. wij doen het graag. Wie zijn wij?

Wij zijn Mark en Meta, video editor en kunstenaar, beide rond de 60, sportief en jong van geest.Reizen zit ons in het bloed, we hebben tussen ons op elk werelddeel voet aan wal gezet en samen zijn we veel in Azië, Europa en ook Afrika geweest. We hebben een zelfgebouwde camper, voorzien van alle comfort, en reizen daar graag mee door Frankrijk en Spanje.
We leven gezond en roken niet, drinken alleen soms. Lekker eten vinden we belangrijk, veel groenten en fruit, we houden van koken.

Als er problemen zijn lossen we die graag op, technisch inzicht van Mark en planmatige aanpak van Meta zijn vaak een goede combinatie gebleken. We zijn flexibel van aard en houden zowel van de natuur en buitenzijn, het leven op een boerderij, als een meer stadse setting met bijbehorende drukte en veel om te zien en atmosferen om op te snuiven.
Orde en een schone omgeving vinden we allebei belangrijk, voor je huis zullen we zeker zo goed zorgen als voor de dieren. Ze mogen allemaal stralen, dan kunnen wij dat ook.

Ons plan is om begin december voor 3 maanden met de camper af te reizen naar Spanje. We kunnen dan vanaf half december t/m half februari op uw huis en dier passen voor een week of langer, in overleg. Het lijkt ons fijn om het leven in de camper, comfortabel (met ruime douche) maar beperkt in de algehele ruimte, af te wisselen met het verblijf in een huis en het verzorgen van plant en dier.
We hebben ook ervaring met op huizen en dieren passen en huizenruilen hebben referenties.

We zien uit naar jullie voorstel!
En hopen de reden te kunnen zijn dat jullie leuke plan kan doorgaan omdat wij dan voor de dieren, de planten en voor het huis gaan zorgen.

Hartelijke groet van Mark en Meta

Meta en Mark
Regio: Alle regio's
53 maal bekeken sinds 9-5-2022
Advertentienummer: 305337