Vraag & aanbod Vraag & aanbod Advertentie 305517

Er zijn geen afbeeldingen beschikbaar
Prijs: N.o.t.k.

Interesse in goedkoop kantoormeubilair Malaga?

Hallo, hola, 

Gelegen in el Parque Tecnológico de Andalucía (Málaga Tech Park), hebben we een nieuw verworven kleine kantoorruimte. Ik ben op zoek naar een bedrijf of persoon die geïnteresseerd is in het kopen en ophalen van divers kantoormeubilair van dit kantoor.

Helaas kan ik u nog niet informeren over het exacte aantal items totdat ik zelf in Malaga ben, maar ik kan u een video sturen, die een indicatie geeft van de spullen. Ik zal 2 bureaus en stoelen en een kast houden en wil de rest graag in 1 partij opgehaald hebben. Aangezien ik u op dit moment geen exacte details van de artikelen kan geven, kunnen we afspreken dat u alles voor een hele lage prijs mag komen ophalen.

Op dit moment wacht ik op nieuws van onze advocaat, die mij laat weten wanneer ik de sleutels kan ophalen, dus ik heb mijn reis naar Malaga nog niet gepland, maar ik verwacht dat dit in de komende weken zal plaatsvinden.

Kent u iemand die geïnteresseerd is in het kopen van goed kantoormeubilair, voor een goede prijs? Laat het me weten, dan kan ik de video sturen.

Met vriendelijke groet,
Dee

Dee
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 305517