Vraag & aanbod Vraag & aanbod Advertentie 306714

Prijs: Gratis

Voor ELKE vrouw ONGEACHT jou LEEFTIJD of AFKOMST,, WELKOM.

Aan alle lieve dames die ook alleen zijn (( OF ? ? )) en die dit even willen lezen om te zien of jij hier misschien geïnteresseerd in bent .

Ik ben een Nederlandse man ,, geboren in Amsterdam maar die al 26 jaar in Spanje woont ,, waarvan de laatste 9 jaar alleen na het verlies van mijn vriendin .

Ik woon nu in de Provincie Murcia ,, maar ik zou graag in en op een casa de campo willen wonen ,, dat is een vrij staand huis met een groot stuk grond waar je zelf heel veel mee kan doen zoals onder anderen je eigen moestuin aanleggen .

Maar ook als je van dieren houd om diverse dieren aan te schaffen zoals wat kippen ,, honden misschien wel een paartje en of welke dieren jij leuk zal vinden .

Maar omdat ik alleen ben vind ik het eigenlijk niet zo leuk om dit te gaan doen omdat alleen ook maar alleen is .

Daar komt bij dat ik al een hobby heb die ik er dan zeker bij wil blijven doen en dat is het kopen van tweedehands spullen waaronder klein meubels ,, kleding ,, fietsen ,, elektrische fietsen ,, speelgoed ,, witgoed en nog vele andere producten.

Al deze spullen verkoop ik dan een keer in de drie of vier maanden weer op diverse markten bij mij in de buurt ,, en doneer dan een gedeelte van de opbrengst aan het K.W.F. kankerbestrijding en KIKA kinderkanker .

MIJN VRAAG IS DAN OOK ! !

Ben jij een vrouw die dit ook wel graag zou willen (( wonen of verblijven in Spanje ? ? )) en waar SEX niet op de eerste plaats zal staan maar wel INTIMITEIT belangrijker zal vinden dan DAT ? ?

Dan zal HET VERBLIJVEN HIER ,, voor jou GEHEEL ZONDER KOSTEN ZIJN dus TOTAAL GEEN KOSTEN OM HIER TE MOGEN ZIJN ,, maar dat wij straks dan wel kunnen genieten van ons samen zijn ,, de mooie woonplek die wij samen gaan uitzoeken ,, en van de door ons aangeschafte dieren (( huisdieren )).

Voor mij zal het belangrijkste zijn dat wij samen kunnen zijn en mogen genieten van alle leuke momenten wat voor mij en ik hoop ook voor jou ,, dan dat ik jou ergens om zal vragen om hier te mogen zijn.

Ben jij de vrouw die met mij BOER en BOERINNETJE wil zijn in Spanje ? ? HI , HI , HI .

Neem dan even contact met mij op .

E-mail adres : [email protected]

Of bel mij even op Mobiel // WhatsApp : 0034 – 602 534 103

Carlos Merc:
003460253****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 306714