Attributes

€ 75

B&B 'Plus' in Spanje, aan de Costa del Azahar

Mas del Rey is een 'Casa Rural' dat het het midden houdt tussen een B&B en een Boutique Hotel. Landelijk gelegen bij Benicarló in een authentiek, nog niet erg toeristisch stukje van Spanje halverwege Barcelona en Valencia, even dicht bij het strand van Vinaros of Peñiscola als de bergen van de 'Alt Maestrat'.

Met historisch erfgoed zoals de Middeleeuwse vestingstad Morella vlakbij, of de onder vogelaars befaamde Ebro-delta en het ruige natuurpark Els Ports op drie kwartier rijden en Valencia, Tarragona en Barcelona dichtbij genoeg voor een dagtrip of een combi-reis, kun je je verblijf bij Mas del Rey zo gevarieerd maken als je maar wilt. Of zo relaxed je maar wilt, een beetje luieren aan het strand of aan de rand van het zwembad met een lekker koel drankje uit onze honesty-bar.
Er is een vierpersoonsappartement en er zijn vijf tweepersoonskamers, alle ruim bemeten en met eigen sanitair en een eigen terras.
Bed, Breakfast, maar ook Diner voor wie dat wenst en daarbij is de norm een culinair niveau dat volgens veel reviews op internet de gemiddelde B&B ontstijgt.
Ook op andere fronten zijn de recensies erg positief, zo ontvingen wij bij de laatste uitreiking de Zoover Gold Award.

Neem een kijkje op onze website voor veel meer informatie en foto's, ook over de regio.
Bienvenido, smakelijk eten en welterusten op de Mas, waar men zich direkt thuis voelt!

 

 

 

 

Video

Mas del Rey
0034 652 075****
Regio: Castelló/Castellón
1119 maal bekeken sinds 7-5-2022
Advertentienummer: 296363