Attributes

Zie omschrijving

Bed and breakfast Aragon

Appartementen en kamers in La Puebla de Castro

Casa de Castro ligt in het authentieke Spaanse dorp ‘La Puebla de Castro’, in de uitlopers van de Pyreneeën.
Het huis heeft smaakvolle appartementen en kamers, waarbij de oude kenmerken van vroeger (het huis dateert uit ca. 1850) bewaard zijn gebleven. Tegelijkertijd is het voorzien van modern comfort voor een heerlijke rustige of sportieve vakantie.

Naast de appartementen en kamers in ons huis verhuren we ook mooie vrijstaande vakantiehuizen in een bungalowwijk, vlak bij ons dorp en het meer Lago Barasona.

In de directe omgeving kunt u wandelen, bergbeklimmen, raften, kanoën, fietsen, mountainbiken, zwemmen, canyoning en nog veel meer. Ten noorden van La Puebla de Castro liggen twee nationale parken: Parque Nacional de Ordesa y Monteperdido en Parc Nacional D’aigües Tortes I Sant Maurici. In het zuiden ligt Zaragoza, de hoofdstad van de regio Aragón, met diverse musea en een vliegveld. Naar het oosten toe ligt Barcelona.

Voor de echte wandelaars zijn er aantrekkelijke en uitdagende wandeltochten die u vanuit La Puebla de Castro kunt ondernemen. U kunt ze nu al plannen vanaf deze website!
De omgeving biedt ook voldoende mogelijkheden op cultureel gebied, zoals gerestaureerde dorpen, romaanse kerken / kloosters, eeuwen oude rotsschilderingen of verlaten dorpen.
In het dorp zelf zijn 2 winkeltjes, een bar, een zwembad (juli en augustus geopend), een tennisbaan en een kinderspeelplaats aanwezig. Bij ons, Casa de Castro, heeft u toegang tot het internet.

Casa de castro
(0034) 974 54 5****
Regio: Huesca
774 maal bekeken sinds 7-5-2022
Advertentienummer: 288309