Vrije tijd B & B en hostals Advertentie 229086

B&B bij Córdoba

Zie omschrijving

Omschrijving

Finca El Juncal is een aantrekkelijke plek voor mensen die rondreizen in Andalusië en willen genieten van wakker worden in een rustige, niet toeristische, omgeving, een duik te nemen in het zwembad en een heerlijk ontbijt te nuttigen op het terras naast het zwembad. De accommodatie is erg geschikt voor individuele reizigers, groepen tot 17 personen en gezinnen.

El Juncal beschikt over:

2 éénpersoons slaapkamers. (37,50)

6 tweepersoons slaapkamers. (55,-)

 

3 badkamers voor gezamenlijk gebruik.
Gemeenschappelijke ruimte met internetaansluiting.
Grote tuin met zwembad (9 x 19 mtr) en een terras waar het ontbijt – dat bij de prijs is inbegrepen – genuttigd kan worden.

Finca El Juncal is een vakantiehuis gelegen op het platteland van Posadas op ongeveer 30 km van de stad Cordoba. Deze finca (boerderij) ligt in de vallei van de rivier Gualdalquivir, die 670 km lang is en ontspringt in Sierra de Cazorla (1600 m) en afdaalt via Cordoba (100 m) naar Sevilla (10 m). Het schitterende meer ‘Embalse de la Brena’ ligt nabij het pittoreske en levendige stadje Almodovar del Rio op 8 km afstand van Posadas. Het natuurpark Sierra de Hornachuelos is een uitstekend wandel- en fietsgebied van 60.000 ha. en ligt op een afstand van circa 12 km van Posadas. Mooie zoetwatermeren, rivieren en stuwmeren maken van deze omgeving een waar paradijs die de moeite waard zijn tijdens uw verblijf in Posdas of uw rondreis door Andalusië.

Bed & Breakfast

Schakenbos
62701****
Regio: Alle regio's
598 maal bekeken sinds 7-11-2018
Advertentienummer: 229086