Attributes

Sport activiteiten overige
Zie omschrijving

Go4Bike voor uw fietshuur in Spanje

Omschrijving

Wil je graag fietsen in je vakantie, maar is het niet mogelijk of teveel gedoe om je eigen fiets mee te nemen? Heb je geen fiets bij je, maar zit je in een mooie omgeving om te fietsen en gaat het kriebelen? Ga je trainen in het buitenland, maar wil je niet je fiets meenemen in de bus, trein, auto of vliegtuig?

Go4bike geeft een internationaal overzicht van fietsverhuurders. De website helpt fietsliefhebbers om gemakkelijk een geschikte fiets en fietsverhuurder te vinden. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld in het buitenland op reis bent.

U kunt de fietsverhuurder een reserveringsverzoek sturen via het reserveringsformulier dat onderaan ieder fietsverhuurdersprofiel kan worden gevonden. In dit reserveringsformulier is het mogelijk om wensen wat betreft fietstype en ophaal - en aflevertijden aan te geven.

 

Over Go4Bike
Go4Bike heeft als doel fietsverhuur te promoten en de kwaliteit van fietsverhuur te verbeteren. Wij willen fietsliefhebbers helpen bij het vinden van een geschikte huurfiets. Daarom geven wij een wereldwijd overzicht van fietsvehuurders. Ook willen wij een platform zijn waar professionele verhuurders hun diensten kunnen aanbieden. Fietsliefhebbers kunnen online een reserveringsaanvraag versturen naar de verhuurders die zijn aangesloten bij Go4Bike.

Go4Bike wordt beheerd door twee Nederlandse fietsliefhebbers. Wij wensen u veel plezier!

Video

Go4Bike
Regio: Alle regio's
1566 maal bekeken sinds 25-7-2019
Advertentienummer: 267094