Appartementen Appartement te koop Advertentie 311164

Prijs79.000
Nieuw bouw79000

Appartement met 2 slaapkamers dicht bij strand

Dit leuke 2 slaapkamer appartement in San Pedro del Pinatar is een uitstekende keuze voor strandliefhebbers. Dit appartement bevind zich namelijk op slechts 200 meter van het strand. De orientatie is zuid-oost waardoor het een heerlijk zonnig balkon heeft. Naast de 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken heeft het appartement ook nog een berging op de dak van het gebouw. Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging in om dit alles te bekijken.

 

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten.

We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers.

Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties.

Bij C&C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

+3464872****
Regio: Murcia
Advertentienummer: 311164