over ons

Welkom op SpanjeMarktplaats.nl
De marktplaats voor Nederlanders en Vlamingen in Spanje.
    
SpanjeMarktplaats, marktleider sinds 2006 bied i.c.m. het SpanjeForum.nl consumenten en ondernemers toegang tot een doelgroep van ca. 220.000 Nederlandse en Vlaamse 2e huisbezitters plus nog een groter aantal forensen. In 2018 is de Engelstalige SpainMarketplace.com Real Estate toegevoegd aan onze classified web portalen.
Adverteren via SpanjeMarktplaats levert dienstverleners en bedrijven gegarandeerd nieuwe clientèle op. Duizenden Nederlanders en Vlamingen zijn dagelijks op zoek via SpanjeMarktplaats naar o.a. onroerend goed, vakantie woningen, diensten en service, overnames maar ook naar koopjes in Spanje. SpanjeMarktplaats biedt u toegang tot deze unieke doelgroep.

Wist u dat.
65% van onze bezoekers vanuit Nederland en Belgie komen. De eerste stappen naar een emigratie beginnen op het SpanjeForum.nl, welke (sinds 2002) dient als ontmoetingsplaats voor alle Nederlanders en Vlamingen die in Spanje verblijven of geïnteresseerd zijn. Website: spanjeforum.nl
 
Particulieren adverteren in sommige rubrieken gratis.
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubrieken huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaald u een kleine bijdrage.

Dienstverleners en bedrijven.
Voor dienstverleners en bedrijven is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een ander commercieel kenmerk. Meer over adverteren en onze tarieven leest u hier.
  
 

Veilig adverteren en betalen.
Advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats draait volledig in een https:// secure omgeving. U kunt er dus van op aan, dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. In geval van betaald adverteren, u rekent af via een externe merchant PayPal. Op SpanjeMarktplaats worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig! Meer over veilig handelen leest u hier.

Alles over adverteren en tarieven op SpanjeMarktplaats leest u hier.

SPAINMARKETPLACE 2017, S.L.

Urb. La Reserva de Alcuzcuz
29679 Benahavís (Málaga) SPAIN
Registered in the chamber of commerce in Málaga.
Nº 144777

Online in Spanje sinds 2006.
spanjemarktplaats.nl 
spanjeforum.nl 
spainmarketplace.com Real Estate 
mercadonline.es 


© Spanjemarktplaats 2019