over ons

Welkom op SpanjeMarktplaats.nl
De marktplaats voor Nederlanders en Vlamingen in Spanje.
    
SpanjeMarktplaats, is sinds 2006 de niche marktplaats die consumenten en ondernemers toegang tot een doelgroep van ca. 220.000 Nederlandse en Vlaamse 2e huisbezitters plus nog een groter aantal forensen. In 2019 is de Engelstalige SpainMarketplace.com Real Estate toegevoegd aan onze classified web portalen.

Duizenden Nederlanders en Vlamingen zijn dagelijks op zoek via SpanjeMarktplaats naar o.a. onroerend goed, vakantie woningen, diensten en service, overnames maar ook naar koopjes in Spanje. SpanjeMarktplaats biedt u toegang tot deze unieke doelgroep.

65% van onze bezoekers vanuit Nederland en Belgie komen. De eerste stappen naar een emigratie beginnen op het SpanjeForum.nl, welke (sinds 2002) dient als ontmoetingsplaats voor alle Nederlanders en Vlamingen die in Spanje verblijven of geïnteresseerd zijn. Website: spanjeforum.nl
 
Dienstverleners en bedrijven.
Voor dienstverleners en bedrijven is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een ander commercieel kenmerk. Meer over adverteren en onze tarieven leest u hier.
  
Online in Spanje sinds 2006.
2006 - spanjemarktplaats.nl
2009 - spanjeforum.nl  
2010 - mercadonline.es
2019 - spainmarketplace.com


SPAINMARKETPLACE 2017, S.L.


Urb. La Reserva de Alcuzcuz
29679 Benahavís (Málaga) SPAIN
Registered in the chamber of commerce in Málaga.
Nº 144777
© Spanjemarktplaats 2019