over ons


Welkom op SpanjeMarktplaats.nl
De marktplaats voor Nederlanders en Vlamingen in Spanje.
    
SpanjeMarktplaats marktleider sinds 2006 bied i.c.m. het SpanjeForum (sinds 2002) consumenten en ondernemers toegang tot een doelgroep van ca. 220.000 Nederlandse en Vlaamse 2e huisbezitters plus nog een goter aantal forensen. In 2018 is de Engelse SpainMarketplace.com toegevoegd aan onze classified web portalen. SpainMarketplace.com heeft als doelstelling de niche marktplaats te worden voor de plm. 4.8 miljoen Engelstalige expats en 2e huisbezitters in Spanje.


   

  Particulieren adverteren gratis.
  Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubrieken huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaald u een kleine bijdrage.

  Dienstverleners en bedrijven.


  Het is voor dienstverleners en bedrijven niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen met een commercieel kenmerk. Indien u dat toch doet, dan worden deze advertenties verwijderd. Bij herhaling wordt het account verwijderd.
    
   

  Veilig adverteren.
  Advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats draait volledig in een https:// secure omgeving. U kunt er dus van op aan, dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. In geval van betaald adverteren, u rekent af via een externe merchant PayPal of Docdata Payments. Op SpanjeMarktplaats worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig!  © Spanjemarktplaats 2018