betalingsbeleid

SpanjeMarktplaats.nl maakt voor online betalingen, gebruik van de diensten van iDEAL via STRIPE. Ook bieden wij PayPal als betaalvorm aan.


    
Wat kost adverteren op SpanjeMarktplaats?
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubriek huisraad, is tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaalt men een bijdrage.

Bedrijven en dienstverleners.
Het is voor ondernemers en bedrijven niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten vanuit een commercieel kenmerk.
    
Oplossing voor zakelijke dienstverleners.
Plaats uw dienstverlening in de rubriek; Nederlands en Vlaamse bedrijvengids in Spanje. U betaald een kleine fee om uwe producten en/of dienstverlening via SpanjeMarktplaats te publiceren.


Let op! Indien u dat toch zakelijk advertenties plaats met een commercieel oogmerk zonder hiervoor te betalen, dan worden deze advertenties niet geactiveerd en/of op non actief gezet. Bij herhaling wordt uw account gesloten.

Staat uw categorie er niet bij? meld ons dat via het contact formulier en wij zullen alsnog de rubriek toevoegen indien deze voldoet aan onze algemen voorwaarden.
 
Veilig betalen.
Op SpanjeMarktplaats worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig!

Pin code bij Creditcard betalingen.
Wanneer u afrekend met een creditcard kan het zijn dat om uw pincode wordt gevraagd. Dit is een extra beveiliging stap die door uw bank wordt gevraagd.
 


Het advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats draait volledig in de SSL 256 secure omgeving. Hetgeen betekent dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. Dit kunt u controleren door tijdens het plaatsen van een advertentie en het betalingsproces een slotje links boven in de URL van uw browser. Als u op het slotje klikt, krijg u informatie over de beveiligde verbinding.

Onze advertentie tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde door ons worden gewijzigd. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief IVA.

Zie onze voorwaarden.


© SpanjeMarktplaats 2024