betalingsbeleid

Wat kost adverteren op SpanjeMarktplaats?
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in enkele rubrieken, huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaald men een kleine bijdrage.
  Dienstverleners en bedrijven.
Indien u adverteerd als bedrijf, dienstverlener of ZZP´er dan betaald u een kleine bijdrage aan advertentie kosten. Voor deze groep is er de rubriek Diensten en vakmensen.
Staat uw groep er niet bij? meld ons dat via het contact formulier en wij zullen alsnog de rubriek toevegen indien deze voldoet aan onze algemen voorwaarden.
Het is voor dienstverleners niet toegestaan om advertentie(s) te plaatsen in gratis rubrieken. Deze advertenties worden verwijderd en wordt bij herhaling het account gesloten.
 
 


sponsor lidmaatschap SpanjeForum €49,00
Sponsor worden van het SpanjeForum bied ondernemers en ZZP´ers  extra reclame tools. Uw bedrijfsafbeelding/logo als Avatar plus een Link naar uw website op het SpanjeForum. Gebruikersnaam mag naam zijn van uw bedrijf, website of dienstverlening. Diensten en/of producten aanbieden in postings blijft niet toegestaan, behalve dat u mag verwijzen naar uw diensten in postings als het onderwerp aansluit op uw dienstverlening.  Blijf in contact met geïnteresseerden van uw product of dienst en volg de feedback van de expats in Spanje. Velen bedrijven zijn u al voorgegaan!

Activeer uw particulier SpanjeForum account €7,50 of €49,00 voor een sponsor account via Paypal https://www.paypal.me/spanjemarktplaats
Binnen enkele ogenblikken is uw account op het SpanjeForum geactiveerd welke 2 jaar geldig is.

Het is niet toegestaan om te adverteren met:
  • Advertentie websites
  • Webshops
  • Websites voor gratis publiciteit of publiciteit om inkomsten mee te genereren.
     


Virtuele webwinkel voor bedrijven en dienstverleners.
Met een Virtuele webshop kunnen onbeperkt advertenties worden geplaatst tegen een voordelig tarief. Foto´s, website vermelding, video presentatie enz. Zelfs uw header of bedrijfslogo bovenaan de pagina toevoegen. Uw advertenties worden onder elkaar gerangschikt op uw persoonlijke webpagina. Een webshop opent u v.a. €29,00 voor 3 maanden.
 
Online betalen:
Op SpanjeMarktplaats.nl kunt u snel en veilig afrekenen via PayPal checkout express en Ideal:

 
Veilig betalen.
In geval van betaald adverteren, u rekent af via Docdata Payments. Op SpanjeMarktplaats worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig!Over docdata payments
SpanjeMarktplaats maakt gebruik van de diensten van docdata payments. Docdata payments verzorgt zekere en veilige betaaloplossingen en streeft ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit Betaal Services te verlenen voor betalingen van consumenten aan bedrijven en consumenten onderling over de gehele wereld en om zowel koper als verkoper te voorzien van een support van een zeer hoog niveau. Meer informatie docdata payments Nederland.Betaling Tip: U geeft uw advertentie op vanuit Spanje, maar u wenst bijvoorbeeld te betalen met een Ned. bankrekening, kies in het betaalmenu dat u vanuit Nederland betaalt! U heeft dan de mogelijkheid om met een:
ABN AMRO, RABO, ING, POSTBANK, FORTIS of SNS rekening te betalen (iDEAL).

Pin code bij Creditcard betalingen.
Wanneer u afrekend met een creditcard kan het zijn dat om uw pincode wordt gevraagd. Dit is een extra beveiliging stap.
 
 


Het advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats draait volledig in de SSL secure omgeving. Hetgeen betekent dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. Dit kunt u controleren door tijdens het plaatsen van een advertentie en het betalingsproces een slotje ziet rechtsonderin (FireFox), of rechts bovenaan naast de adresbalk (Internet Explorer). Als u op het slotje klikt, krijg u informatie over de beveiligde verbinding.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde door ons worden gewijzigd. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief IVA.


© SpanjeMarktplaats 2019