betalingsbeleid

SpanjeMarktplaats.nl maakt voor online betalingen, gebruik van de diensten van PayPal business en iDEAL via Bunq.nl  

Een betaling achteraf uitvoeren via iDEAL?  
U wilt achteraf uw advertentie met een Nederlandse bankrekening/card betalen via iDEAL? Voer het bedrag in van de advertentie kosten en vermeld in de omschrijving uw e-mail adres of advertentie titel. Zodra u heeft betaald wordt uw advertentie per omgaande geactiveerd. Voer de betaling uit met onderstaande button.
      


Of doe uw betaling aan SpanjeMarktplaats via PayPal PayPal/me/spanjemarktplaats 
    
Wat kost adverteren op SpanjeMarktplaats?
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in enkele rubrieken, huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaalt men een kleine bijdrage.
  Dienstverleners en bedrijven.
Indien u adverteerd als bedrijf, dienstverlener of ZZP´er dan betaalt u een kleine bijdrage aan advertentie kosten. Voor deze groep is er de rubriek Diensten en vakmensen.


Niet toegestaan.
Voor dienstverleners en bedrijven is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een commercieel kenmerk. Indien u dat toch doet, dan worden deze advertenties op non actief gezet. Bij herhaling wordt het account gesloten.
  
Staat uw groep er niet bij? meld ons dat via het contact formulier en wij zullen alsnog de rubriek toevoegen indien deze voldoet aan onze algemen voorwaarden.
Het is voor dienstverleners niet toegestaan om advertentie(s) te plaatsen in gratis rubrieken. Deze advertenties worden verwijderd en wordt bij herhaling het account gesloten.
 
Investeer in de vindbaarheid van uw dienstverlening.
Wordt sponsor van het SpanjeForum.nl v.a. €39,00.


Het SpanjeForum.nl sinds 2002 kent door zijn lange bestaan, een hoge organische ranking. Berichten en dat geld ook voor links die wij voor adverteerders plaatsen, worden binnen 24 tot 48 uur geïndexeerd door de zoekmachines. Dit betekend naast een betere vindbaarheid voor uw website, een extra doorgeefluik van bezoekers. Belangrijk is dat uw dienstverlening in of een relatie met Spanje heeft. Een Sponsor account biedt verder de volgende extra´s.      

*Gebruikersnaam dat van uw bedrijf, website of dienstverlening.
*Uw bedrijfsafbeelding/logo als Avatar.
*Een SEO link, verwijzing naar uw website op het SpanjeForum.nl     
       
Activeer uw SpanjeForum Sponsor account (v.a. €39,00 of €59 voor 2 jaar) via iDEAL door onderstaande button te gebruiken.
   


Zodra u de betaling heeft voldaan ontvang u een bericht met inlog gegevens. De backlink naar uw website wordt voor u geplaatst en wordt het Sponsor account voor u opgezet. U hoeft zelf weinig te ondernemen. Het staat u vrij om uzelf voor te stellen d.m.v. een stukje SEO tekst. Wij kunnen u daarmee helpen. U kunt te allen tijde de informatie aanpassen via Profiel instellingen of onze hulp daarbij inschakelen.    BUSINESS ACCOUNT Voor bedrijven en dienstverleners.
Met een Business account kunnen onbeperkt advertenties worden geplaatst tegen een voordelig tarief. Foto´s, website vermelding, video presentatie enz. Zelfs uw header of bedrijfslogo bovenaan de pagina toevoegen. Uw advertenties worden onder elkaar gerangschikt op uw persoonlijke webpagina. Een Business account opent u v.a. €39,00 voor 4 maanden.
 
Online betalen:
Op SpanjeMarktplaats.nl kunt u snel en veilig afrekenen via PayPal checkout express, of met iDEAL via de Bunq.nl bank:

 
Veilig betalen.
Op SpanjeMarktplaats worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig!

Pin code bij Creditcard betalingen.
Wanneer u afrekend met een creditcard kan het zijn dat om uw pincode wordt gevraagd. Dit is een extra beveiliging stap die door uw bank wordt gevraagd.
 
 


Het advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats draait volledig in de SSL secure omgeving. Hetgeen betekent dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. Dit kunt u controleren door tijdens het plaatsen van een advertentie en het betalingsproces een slotje ziet rechtsonderin (FireFox), of rechts bovenaan naast de adresbalk (Internet Explorer). Als u op het slotje klikt, krijg u informatie over de beveiligde verbinding.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde door ons worden gewijzigd. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief IVA.


© SpanjeMarktplaats 2019