betalingsbeleid

SpanjeMarktplaats.nl maakt voor online betalingen, gebruik van de diensten van PayPal business en iDEAL via Bunq.nl  

Een betaling achteraf uitvoeren via iDEAL?  
U wilt achteraf uw advertentie met een Nederlandse bankrekening/card betalen via iDEAL? Voer het bedrag in van de advertentie kosten en vermeld in de omschrijving uw e-mail adres of advertentie titel. Zodra u heeft betaald wordt uw advertentie per omgaande geactiveerd. Voer de betaling uit met onderstaande button.
      


Of doe uw betaling aan SpanjeMarktplaats via PayPal PayPal/me/spanjemarktplaats 
    
Wat kost adverteren op SpanjeMarktplaats?
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubriek huisraad is tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaalt men een bijdrage.
  Bedrijven & diensten
Indien u adverteerd als bedrijf, dienstverlener of ZZP´, voor deze groep is er de rubriek Diensten en vakmensen.


Niet toegestaan.
Voor bedrijven en dienstverleners is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een commercieel kenmerk. Indien u dat toch doet, dan worden deze advertenties op non actief gezet. Bij herhaling wordt het account gesloten.
  
Staat uw groep er niet bij? meld ons dat via het contact formulier en wij zullen alsnog de rubriek toevoegen indien deze voldoet aan onze algemen voorwaarden.
 

BUSINESS ACCOUNT Voor bedrijven en dienstverleners.
Met een Business account kunnen tot 100 advertenties worden geplaatst tegen een vast en voordelig tarief. Foto´s, website vermelding, video presentatie enz. Zelfs uw header of bedrijfslogo bovenaan de pagina toevoegen. Uw advertenties worden onder elkaar gerangschikt op uw persoonlijke webpagina. Een Business account opent u v.a. €39,00 voor 3 maanden.
 
Online betalen:
Op SpanjeMarktplaats.nl kunt u snel en veilig afrekenen via PayPal checkout express, of met iDEAL via de Bunq.nl bank:

 
Veilig betalen.
Op SpanjeMarktplaats worden uw betaalgegevens niet bewaard, dat is wel zo veilig!

Pin code bij Creditcard betalingen.
Wanneer u afrekend met een creditcard kan het zijn dat om uw pincode wordt gevraagd. Dit is een extra beveiliging stap die door uw bank wordt gevraagd.
 
 


Het advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats draait volledig in de SSL secure omgeving. Hetgeen betekent dat alle gegevens en betalingen voor u goed beveiligd zijn. Dit kunt u controleren door tijdens het plaatsen van een advertentie en het betalingsproces een slotje ziet rechtsonderin (FireFox), of rechts bovenaan naast de adresbalk (Internet Explorer). Als u op het slotje klikt, krijg u informatie over de beveiligde verbinding.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde door ons worden gewijzigd. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief IVA.

Zie onze voorwaarden.


© SpanjeMarktplaats 2020