ADVERTISE


Bereik de Nederlanders en Vlamingen in Spanje.

Sinds 2006 zijn SpanjeMarktplaats i.c.m. het populaire SpanjeForum.nl, een sterke combinatie als het gaat om het bereiken van de plm. 220.000 Nederlandse en Vlaamse residenten en 2e huisbezitters in Spanje. Velen hebben naast hun service en diensten aan de man te hebben gebracht, ook hun onroerend goed of spullen met succes verkocht via SpanjeMarktplaats.
   

45% vanuit Nederland en België kijkt en handelen mee op SpanjeMarktplaats.
Onze Nederlandse combinatie biedt bedrijven en consument toegang tot een interessante niche groep in Spanje, maar ook daar buiten. 45% van onze bezoekers kijken en handelen mee vanuit Nederland en België. Adverteren via onze Nederlandstalige marktplaats in Spanje, levert u gegarandeerd geïnteresseerde kopers en/of nieuwe klanten op.

Makkelijk. Snel en effectief.
Plaats uw aanbieding direct in enkele stappen.


Bent u makelaar en heeft u meerdere vastgoed projecten om te adverteren? bezoek dan deze pagina


In 14 jaar zijn wij niet duurder geworden, wel enorm gegroeid!
Bereik meer kopers en/of huurders voor uw vastgoed in Spanje met minder moeite.

Open PDF voor meer uitleg over hoe wij voor u te werk gaan.


 
Uw woning, vakantiewoning of zakelijk onroerendgoed te koop of te huur aanbieden, hiervoor betaalt u €19,00 ( 3 maanden) of adverteer voor 6 maanden en betaal slechts €10,00 meer, inclusief vertaling en doorplaatsing naar onze niche web portalen in Spanje.
Nieuw!
   


Niche marktplaats voor Horeca vastgoed in Spanje.
Indien u met Horeca vastgoed adverteerd op SpanjeMarktplaats zorgen wij voor de vertaling en doorplaatsing naar Hostuya.com Alles onder één dak! Bezoek de Hostuya pagina voor meer informatie; Horeca vastgoed in Spanje

   
Particulieren adverteren in sommige rubrieken gratis.
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubrieken huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaalt u een bijdrage.
 
Adverteren met uw bedrijf/dienstverlening in Spanje.
v.a. €24,00 voor 3 maanden.
Of betaal €10,00 meer en adverteer voor 6 maanden.
* Inclusief tot 15 afbeeldingen en video presentatie uploaden. Verwijzing naar uw website.

Niet toegestaan.
Voor dienstverleners en bedrijven is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een commercieel kenmerk. Indien u dat toch doet, dan worden deze advertenties op non actief gezet. Bij herhaling wordt het account gesloten.


Wordt SPONSOR van het SpanjeForum.nl


Het SpanjeForum.nl sinds 2002 kent door zijn lange bestaan, een hoge organische ranking. Dit betekend naast een extra vindbaarheid voor uw website, een extra doorgeefluik van bezoekers. Belangrijk is dat uw dienstverlening in of een relatie met Spanje heeft. Een Sponsor account biedt verder de volgende extra´s. 
        
*Gebruikersnaam dat van uw bedrijf, website of dienstverlening.
*Uw bedrijfsafbeelding/logo als Avatar.
*Een SEO backlink, verwijzing naar uw website op het SpanjeForum.nl 

Activeer SpanjeForum Sponsor account
  
Zodra u uw Sponsor account heeft geactiveerd ontvangt u een bericht met inlog gegevens. De backlink naar uw website wordt voor u geplaatst en wordt het Sponsor account voor u opgezet. U hoeft zelf weinig te ondernemen. U kunt te allen tijde de informatie aanpassen via Profiel instellingen of onze hulp daarbij inschakelen.
 

Meer over SpanjeMarktplaats, lees je hier.

Support.
Voor vragen over adverteren of hulp daarbij, combinatie aanbiedingen, banner plaatsingen neem daarvoor contact op via het support formulier.
Wij helpen u graag verder.SpanjeMarktplaats 2020