ADVERTISE


Bereik de Nederlanders en Vlamingen in Spanje.Sinds 2006 zijn SpanjeMarktplaats i.c.m. het populaire SpanjeForum.nl, een sterke combinatie voor adverteerders als het gaat om het bereiken van de plm. 220.000 Nederlands en Vlaamse residenten en 2e huisbezitters in Spanje. Velen hebben naast hun service en diensten aan de man te hebben gebracht, hun onroerend goed, nieuwe of tweedehands spullen met succes verkocht via SpanjeMarktplaats. 
 
45% vanuit Nederland en België kijkt en handelen mee op SpanjeMarktplaats.
Onze Nederlandse online combinatie biedt bedrijven en consument toegang tot een interessante niche groep in Spanje, maar ook daar buiten. 45% van onze bezoekers kijken en handelen mee vanuit Nederland en België. Adverteren via onze marktplaats in Spanje, levert u gegarandeerd geïnteresseerde kopers en/of nieuwe klanten op.


  
Plaats uw aanbieding direct in enkele stappen. U dient hiervoor eerst in te loggen.
Nog geen account? activeren gaat snel en kunt u hier aanmaken.

Bent u makelaar en heeft u meerdere vastgoed projecten om te adverteren? bezoek dan deze pagina

In 14 jaar zijn wij niet duurder geworden, wel enorm gegroeid!
Uw woning, vakantiewoning of Spaans onroerendgoed te koop of te huur aanbieden?, hiervoor betaalt u €19,00 ( 3 maanden) of adverteer voor 6 maanden en betaal slechts €10,00 meer. U dient eerst in te loggen om uw advertentie te plaatsen.

Nog geen account? activeren gaat snel en kunt u hier aanmaken.

 
Adverteren met uw bedrijf en/of dienstverlening in Spanje.
v.a. €19,00 voor 3 maanden.


Of betaal €10,00 meer en adverteer voor 6 maanden.

Uw advertentie extra promoten via het SpanjeForum.nl
V.a. €5,00 kunt u op SpanjeMarktplaats uw advertentie extra promoten via het SpanjeForum.nl  - Uw advertentie wordt automatisch vertoond via een opvallende slider boven alle paginas van het SpanjeForum.nl Hierdoor bereikt u een extra doelgroep van plm. 120.000 volgers, Spanje liefhebbers maandelijks. *U kunt een promotie toevoegen tijdens het adverteren.

Niet toegestaan.
Voor dienstverleners en bedrijven is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een commercieel kenmerk. Indien u dat toch doet, dan worden deze advertenties op non actief gezet. Bij herhaling wordt het account gesloten.


SpanjeForum sponsor account.


SpanjeForum.nl sinds 2002 is met 120.000 volgers en 7.300 leden het langst bestaande informatieve platform en vraagbraak voor alle Nederlanders en Vlamingen die in Spanje verblijven, of geïnteresseerd zijn. Uw bedrijf word binnen 24 tot 48 uur geïndexeerd door de zoekmachines. Dit betekend naast een betere vindbaarheid  voor uw website, een extra doorgeefluik van bezoekers naar uw website. Belangrijk is dat uw dienstverlening in of een relatie met Spanje heeft. Een Sponsor account welke tijdelijk extra voordelig is, €39 voor 1 jaar of €59 voor 2 jaar, biedt de volgende extra´s.    

    - Gebruikersnaam dat van uw bedrijf, website of dienstverlening.
    - Uw bedrijfsafbeelding/logo als Avatar.
    - Een SEO link, verwijzing naar uw website op het SpanjeForum.nl

        

  Bezoek de sponsor pagina op het SpanjeForum.nl
 
 

Meer over SpanjeMarktplaats, lees je hier.

Support.
Voor vragen over adverteren, combinatie aanbiedingen of hulp daarbij neem daarvoor contact op via het support formulier. Wij helpen u graag verder.SpanjeMarktplaats 2020