ADVERTEREN

SpanjeMarktplaats en het SpanjeForum.nl
Een sterke Nederlandse combinatie in Spanje.
Voor bedrijven en dienstverleners, er is altijd werk aan de winkel in Spanje. Gezien het unieke bereik van ca. 220.000 Nederlandse en Vlaamse residenten en 2e huisbezitters in Spanje plus nog een grotere groep forensen, is adverteren op SpanjeMarktplaats niet alleen effectief, maar bovenal betaalbaar gebleven!

Duizenden Nederlanders en Vlamingen zijn dagelijks op zoek via SpanjeMarktplaats naar o.a. onroerend goed, vakantie woningen, diensten en service, overnames maar ook naar koopjes in Spanje. 
SpanjeMarktplaats biedt consumenten en dienstverleners toegang tot deze unieke doelgroep.

Particulieren adverteren in sommige rubrieken gratis.
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubrieken huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaald u een kleine bijdrage.

Adverteren met onroerendgoed in Spanje.

Uw woning, vakantiewoning of zakelijk onroerendgoed te koop of te huur aanbieden, hiervoor betaald u een bijdrage.
Tijdsduur / Prijs.     
 3 maanden  €19,00
 6 maanden  €29,00
12 maanden €49,00  

Adverteren met een dienstverlening in Spanje.
De volgende tarieven zijn van toepassing.
   
Tijdsduur / Prijs.    
  3 maanden   €19,00
  6 maanden   €29,00
12 maanden   €49,00

1 jaar adverteren op SpanjeMarktplaats en het populaire SpanjeForum.nl
110.000 unieke bezoekers - 1.2 miljoen bekeken paginas maandelijks. De kosten voor deze combinatie advertentie bedragen €129 excl. IVA.

Niet toegestaan.
Voor dienstverleners en bedrijven is het niet toegestaan om gratis advertenties te plaatsen voor het aanbieden van diensten, het verkopen van producten of aanbiedingen met een ander commercieel kenmerk. Indien u dat toch doet, dan worden deze advertenties op non actief gezet. Bij herhaling wordt het account gesloten.

Webshop voor het aanbieden van meerdere properties of producten.
Zet een Webshop op om uw properties, diensten en/of producten (tot maximaal 150) te publiceren tegen een voordelig tarief.

Tijdsduur / Prijs (Webshop).
  4 maanden   €39,00
  6 maanden   €49,00 
12 maanden   €89,00

  


Meer over de webshop leest u hier.

Laat een aanbieding opvallen! Voeg een promotie toe.

Tijdens het opmaken van uw advertentie heeft u de mogelijkheid om een promotie toe te voegen om extra aandacht te genereren. Zo is het bijv. mogelijk om uw advertentie op het populaire SpanjeForum.nl te laten vertonen. Kies hiervoor de TopSite promotie en vervolgens de tijdsduur. Er staan u 4 verschillende promotie mogelijkheden te beschikking. Uw advertentie promoten verdubbeld gegarandeerd het aantal bezoekers naar uw onroerend goed, diensten en/of producten.

Over SpanjeMarktplaats, leest u hier.

Support.
Voor vragen over adverteren, combinatie aanbiedingen, banner plaatsingen neem daarvoor contact op via het support formulier.
Wij helpen u graag verder.SpanjeMarktplaats 2019