Marktplaatsen - marketplaces

Tinber Netwerk EU is sinds 2006 actief met de exploitatie en ontwikkelen van marktplaatsen voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Een van de bekendste projecten is SpanjeMarktplaats, een marktplaats die zich sinds 2006 met succes richt op de Nederlandse en Vlaamse 2e huisbezitters, residenten en forensen in Spanje en daarbuiten. Recentelijk is hier Tinberdog.nl aan toegevoegd, een marktplaats die zich richt op een niche markt van plm. 3 milljoen Nederlandstalige Honden eigenaren. 
  

De marketplace software met geavanceerde en gebruiksvriendelijke backoffice-omgeving waarmee u vrijwel elke doelstelling kunt beheren zoals u dat wilt. Pas categorieën en subcategorieën aan, creëer nieuwe categorieën. Uitgebreid klanten-, order- en advertentiebeheer. Ontwerp content pagina's met Cutesoft Pro editor en nog veel meer. Ontwerpen aanpassingen aan de front-end kunnen in principe worden ontwikkeld. Geavanceerde en gebruiksvriendelijke marktplaats software. Met ingebouwde webshop functies voor adverteerders.

Geschikt voor de opzet van kleine als zowel grootschalige marktplaats concepten. Openbaar of voor afgeschermde groepen.

Overige kenmerken van de marktplaats software.

- Engelstalige SaaS BackOffice.
- Stabiele ASP.NET software.
- Gebruiksvriendelijk
- Uitgebreide en aanpasbare betaal management.
- SEO-beheer
- Aansluiting op uitgebreid online Netwerk. Snelle index.
- Klanten, orders en advertenties beheer
- Snelle aangepaste kant en klare oplevering, plm. 6 weken.
- Software whitepaper aanwezig.
   


The challenge of jumping into niche markets falls and stands with the local marketing setup and the market knowledge. Running your own local niche marketplace poses more challenges than ever before.

   

Meer informatie verkrijgen? contact  

  
 
© SpanjeMarktplaats.nl 2024